feyzabodur

Güzel bir konaklama

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 10 Haz 2017mobil cihaz aracılığıyla
Kos merkeze biraz uzak olmakla birlikte fiyat performans gayet iyi. Odalar temiz kahvaltı güzel. Güvenli ve güleryüzlü hizmet. Kos marinaya ve sahile yakın konumda. Dimitri isimli bir Yunan tarafından işletiliyor. Dimitri araba kiralamakta, akşam yemeği için rezervasyon yapmakta bize çok yardımcı oldu.
Konaklama tarihi: Haziran 2017
Koala Hotel noktasına 3.4 km mesafede
Koala Hotel noktasına 3.3 km mesafede
Koala Hotel noktasına 4.1 km mesafede
Koala Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Kos Town bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/415 yorum
11 Eylül 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşlarımla buradaki yorumları okumadan otel tercihi yapmayız ve yorumlar bu sefer de bizi yanıltmadı. Bu güzel aile otelinde herkes güleryüzlü, inanılmaz yardımcı ve samimiydi. Oda ve çarşaflar temizlik konusunda bizden tam puan aldı. Kahvaltı da çeşitlilik açısından oldukça yeterliydi. Çevrede ziyaret edilebilecek yerler konusunda otel sahibi Dimitri bize inanılmaz yardımcı oldu. Check out sonrası eşyalarımızı otelde ona emanet edebildik. Otel merkeze yaklaşık 10-15 dk uzaklıkta kalıyor, ilk gidişte sahili takip ettik ancak daha sonra keşfettiğimiz arka yolları kullanarak süreyi yarıya indirebildik, bunun için telefonunuza offline bir harita programı indirmek faydalı olabilir. Kos'a tekrar gelsek yine aynı yerde kalırız, ödediğimiz fiyata karşı sunulan hizmetten çok memnun kaldık.

Konaklama tarihi: Eylül 2016
Teşekkürler zeycams
30 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı

Bulunduğu sokak sessiz, marinaya 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde, odalar geniş, kahvaltısı fena değil, çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever, 17 yıldır otelde çalıştığını söyleyen Türk asıllı bir bayan rahat etmemiz için elinden geleni yaptı.

Yenilenmiş nispeten daha pahalı satılan odalardan aldık ancak banyo hiç yeni gibi görünmüyordu, yenilenmeyi sanırım sadece mobilyaları değiştirmek olarak düşünmüşler. Şehir merkezinden birazcık uzak 10-15 dakika yürümeniz gerekiyor. Kos merkezinde zaten genelde oteller bu kalitede idare ediyorlar...

Konaklama tarihi: Ekim 2014
Teşekkürler Ercument Y
21 Temmuz 2015 tarihinde yorum yapıldı

Yorucu bir yolculuktan sonra otele vardık. 12 de odalarımızın 1 inin hazır olduğu diğer 4 odanında 2 saat içinde hazır olacağını söylediler. Biraz üzüldük ama hazır odayı alıp sıra ile 4 aile üstümüzü değiştirip kos gezimize başladık. Geri geldiğimizde odaların hazır olduğunu öğrendik ve odalarımıza geçtik. Otel küçük ,temiz, aile işletmesi. Personel dahil ilgili, sevecen ve temiz. Hızlı çalışıyorlar. Odaların bazıları yenilenmiş, bazıları eski. Mobilyalar, yatak ve örtüler temiz. Ön odalar hariç diğer oda balkonları ufak, fakat oturulabiliyor. Banyo ufak. Özellikle banyo perdesi ile savaşmanız gerekiyor veya perde açık yıkanıp ortalığın ıslanmasına aldırmayacaksınız. Sabun ve havlu var. Duş jeli ve şampuan yok. Havlular temiz her gün değişiyor ve oda temizliği her gün yapılıyor. Aile işletmesi demiştim, Dimitri ve ailesi- annesi, kız kardeşi, en önemlisi mini(köpekleri) - size aile sıcaklığını yaşatıyor. Kahvaltı çeşit olarak fazla değil ama Türk damak tadına uygun. 2 çeşit peynir, 3 çeşit salam sucuk, zeytin, domates, salatalık, çeşitli kornflaksler, tatlı poğaçalar, ve kaliteli içecekler. Evinizde gibi kahvaltı yapıp, sevimli insanlarla güne başlama şansınız var. Biz bunu çok sevdik. Otel kos merkeze yürüme mesafesinde, 2 sokak aşağıda marina var. Liman caddesine çıktığınızda çeşitli alışveriş yerleri ve yiyecek yerlerine ulaşıyorsunuz. Otelin 50 m. kadar yakınında agora ve carfour marketleri var. Birde kasap var, tavsiye ederim( peynir'de satıyor ve kos yöresel tatlarında). Tekrar gidersem kalmayı kesinlikle düşünürüm. Sundukları hizmet ve sıcaklık ile beklentilerimi aştı. Her şey için PATAKOS ailesine-personeli dahil- teşekkür ederim.

Oda ipucu: Her odası güzel....
Konaklama tarihi: Temmuz 2015
Teşekkürler GEZGINHUSNU
27 Haziran 2014 tarihinde yorum yapıldı

Merkeze 1km.isteyen bisiklet kiralayabilir,yuruyebilir,yurus yolu 500m den sonra eglenceli dukkan,restorant,cafe,tarihi meydan. kahvaltı lezzetli ve yeterli, iyi uyku ve sessiz ortam.fiyatlar oldukça iyi.bu fiyata kalinacak iyi bir yer,güleryüz,plaj yakin

Konaklama tarihi: Haziran 2014
Teşekkürler Tufan B
1 Ağustos 2013 tarihinde yorum yapıldı

Temiz bir aile oteli. Otelin işletmecisi Dimitri ve annesi cana yakın iyi insanlar, odaların bir kısmı yenilenmiş, bir kısmı ise eski ama eski odalarda kötü değil. Kahvaltıları biraz zayıf, küçük bir havuza sahip ama sıcak bir otel fiyatları uygun eski olmasına rağmen fiyat fayda oranı düşünüldüğü kalınabilecek bir otel.

Oda ipucu: Yenilenmiş odaları tercih ediniz!
Konaklama tarihi: Temmuz 2013
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti