“Ortalama üstü”

Agkyra Fish Restaurant
44 / 275. sıradaki Restoranlar - Kos Town
Mükemmellik Sertifikası
Fiyat aralığı: ₺265 - ₺1.175
Yemek seçenekleri: Kahvaltı, Öğle Yemeği, Akşam Yemeği, Gece Eğlencesi, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 31 Ekim 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Kos merkezde , fiyatlar ortalamanın üstü, mekan düzgün ve temiz, yiyecekler taze , limana yakın , civarda değişik alternatif çok tesis var , Deniz mahsullerinde daha başarılı olabilir di , yanılmazsınız ama bayılmazsınız da, kişi başı 25-30 eur civarı hesap

Ziyaret tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler Gazi20
  • Diğer diller

4-8/1.150 yorum

Yorum Zamanı: 20 Mayıs 2022

Esas hedefimiz başka bir restorandı ama hedef kapalı olunca buraya yöneldik ve iyi ki yönelmişiz ..Çok keyifli bir gece geçirme olanağı doğdu..Deniz ürünleri çok iyi idi ..tavsiye ederim ...

Ziyaret tarihi: Nisan 2022
Teşekkürler Traveloturc
Yorum Zamanı: 29 Ağustos 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Tavsiye üzerine gittik, mekanın konumu süper, rezervasyonsuz gittik ve masa bulabildik , Greek salata güzeldi, şarap güzeldi, ama gerek kalamar tava gerek kalamar dolmada kalamar lastik gibi sertti, son olarak restoranın ikramı olan cheescake süperdi, garsonlar çok ilgili ama çok yoğun olduğu için hizmet yavaştı, fiyat da makuldü ; keşke kalamarı da güEl olsaydı

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler 198.495
Yorum Zamanı: 27 Ağustos 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Restoran ta oturduğumuzda garson aşçılarının rahatsızlandigini servisin biraz gecikeceğini söyledi.Ne kadar bekleyecegimizi sorduğumuz da bilemem deyip şef garsona sordu.Cevap alamadık. Sonra şef garson sipariş almaya geldiğinde ona sorduk. Ikide birde sorup beni strese sokmayın deyip tersledi.inanin odedidiginiz hesaplar müthiş uçuk ve bu tür hoş olmayan davranış yaşamak istemiyorsaniz uzak durun.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2018
1  Teşekkürler 969_z_
Yorum Zamanı: 26 Temmuz 2018 mobil cihaz aracılığıyla

Kalabalık olduğunu görüp iyi bir yer olduğunu düşünerek girdik ama servis o kadar yavaş ki yemek süresi uzadığı için masaların boşalmadığını anladık. Cacık ve patlıcan salatası iyiydi ama karides saganaki, ahtapot ızgara ve ballı yoğurt Kos standartlarının çok altında.

Ziyaret tarihi: Temmuz 2018
2  Teşekkürler Nslhlt

Agkyra Fish Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Agkyra Fish Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!