“Yorum”

Daha fazla restoran detayı
Şunun için iyi: Çocuklu Aileler, Yerel Mutfak
Yemek seçenekleri: Kahvaltı, Gece Eğlencesi, Akşam Yemeği, Rezervasyonlar
Yorum Zamanı: 2 Eylül 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Güneş batışını izlemek için gittik, konum süper,garsonlar ilgili, yediğim balık çok lezzetli ve fiyatı uygundu ,tavsiye ederim

Ziyaret tarihi: Ağustos 2019
1  Teşekkürler 198.495
Yorumlar (1.188)
  • Diğer diller

1-5/1.189 yorum

Yorum Zamanı: 12 Mayıs 2019 mobil cihaz aracılığıyla

Manzara muhtesem. Yaninda minik bir kilise var. Oturup bira keyfi yaptik. Koy ici mutlaka gorulmeli.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2019
1  Teşekkürler pelincap
Yorum Zamanı: 29 Haziran 2017 mobil cihaz aracılığıyla

Gun batimini izlemek icin mutlaka yolunuzu zia 'ya çevirmelisiniz.. ouzo ve mezeler harika bir manzara ile size eşlik edecek.. tavernanin sahibinin eşinin kendi yaptigi mezeleri mutlaka denemelisiniz..

Ziyaret tarihi: Temmuz 2016
Teşekkürler Ozge U
Yorum Zamanı: 27 Eylül 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Yeri biraz uzak, sehir merkezinden iceri dogru baya yuruyorsunuz, fakat servis cok samimi, beyaz saraplı krema soslu midyeyi tavsiye ederim, diğer yemeklerde son derece lezzetli gittiğinizde acaba baska bi yeremi gitseydik diyorsunuz fakat kalkarken neden yuksek not aldığını anlıyorsunuz

Ziyaret tarihi: Eylül 2016
Teşekkürler suatmet
Yorum Zamanı: 20 Haziran 2015

Keşfedilmesi gereken bir yer gerçekten kaliteli hizmet arayanlar için menüyü bence iyi inceleyerek farklı tatlar deneyin.Fakat kalamar dolmasını çok tavsiye etmiyorum geri kalan her türlü deniz ürünleri deneyebilirsiniz fiyatlar çok pahalı değil ama ucuz da değil

Ziyaret tarihi: Haziran 2015
1  Teşekkürler ozum

Sunset Taverna işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kos Town, Kós

Sunset Taverna - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!