“Kos adasında gidilecek kaliteli bir mekan”
Tarzan Beach yorumu

Tarzan Beach
32 / 275. sıradaki Restoranlar - Kos Town
Mükemmellik Sertifikası
Yorum Zamanı: 28 Mayıs 2024

Denizi temiz. Mezeler ve deniz ürünleri çok leezetliydi ve porsiyonlar büyük çalışanlar efendi ve düzgün ve sahibi türk (Ibrahim tarzan)

Ziyaret tarihi: Mart 2024
Teşekkürler Emre H
  • Diğer diller

4-8/551 yorum

Yorum Zamanı: 22 Mayıs 2024 mobil cihaz aracılığıyla

Son derece keyifli bir gün geçirdik. Bir aile işletmesi. Çalışanlar çalışkan, güler yüzlü ve sevecendi.Yiyecek olarak seçtiğimiz tarzan tuna balık salatası, kalamar ve sarımsaklı ekmekti. Yanına roze şarap söyledik. Çok lezzetliydi.. Yemek sonrası ikramları oldu. Bize yardımcı olan Cem e teşekkürler..

Ziyaret tarihi: Mayıs 2024
Teşekkürler 616dileke
Yorum Zamanı: 3 Ekim 2023

Arkadaşlarımızla gittik Deniz ürünleri gayet güzeldi kamaları ahtapotu ve balıkları taze ve lezzetli. Et ızgara çeşitleri güzeldi . Çalışanlar Güler yüzlü sıcak ve sevecendi .

Ziyaret tarihi: Ağustos 2023
    • Atmosfer
    • Yemek
1  Teşekkürler arisdages c
Yorum Zamanı: 9 Eylül 2023 mobil cihaz aracılığıyla

İşletme güzel personeli ilgili fiyatlar da ada ortalaması ,daha ne olsun .Biz ailecek çok sevdik ortamı 2 gün üst üste tercih ettik .

Ziyaret tarihi: Eylül 2023
1  Teşekkürler onur841
Yorum Zamanı: 27 Temmuz 2023

Günlük veya plaj kıyafeti fark etmiyor. İlgi alakası,yemekleri mükemmel bir tatil geçirdik. Teşekkürler

Ziyaret tarihi: Temmuz 2023
1  Teşekkürler Gülay Ö

Tarzan Beach işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Tarzan Beach - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!