Ramazan bayramı haftasında ( 1-6 mayıs ) 4 aile ( 12 kişi - 8 büyük 4 çocuk ) tatilimizi geçirdiğimiz Ng phaselis bay tesisiyle ilgili görüşmelerimi paylaşayım.
Gerek hava koşulları gerekse sezon başı olması nedeniyle daha çok yeme-içme odaklı bir tatil beklentisiyle gittiğimizden, tesis bu beklentiyi fazlasıyla karşıladı. Ana restorandaki çeşitlilik oldukça iyiydi ve ürünler kaliteliydi. Alakart restoranların çoğu kapalıydı, steak restoranı kullandık, başarılıydı.
Çocuklu aileler için beluga kids clup beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Kids clup müdürü Oben beye özellikle teşekkürlerimi iletiyorum.
Gün içi aktiviteleri için tesis bana göre zayıf ama tatilden beklentisi sakinlik olanlar için tercih sebebi de olabilir.
Personelin büyük bölümü çok gayretli ve güleryüzlü, nadiren boş sezondan bayram yoğunluğuna geçişe adapte olamayan personel de vardı.
Tekrar gider misiniz sorusuna cevap vermek gerekirse, gideceğim sezonki fiyat durumunu gözden geçirip ona göre karar veririm diye düşünüyorum.
Bir de oda seçimi yaparken önden bilgi almakta fayda var, otel farklı bloklardan oluştuğu için bazı odalara ulaşımda 3-4 kere asansör değiştimek gerekiyor.
Arka bloklardaki poligon ve oyun odasını biz geç keşfettik ama özellikle kötü havalarda zaman geçirebileceğiniz alanlar olabilir, Kaan ve Furkan gerekli desteği sağlayacaktır.
İç hatlardan dönüş uçuşu yapacaksanız, otelin anlaşması olduğundan havalimanında tav ın lounge unu kullanma imkanı da var ( her ne kadar zayıf bir lounge olsa da )Devamı
- Ücretsiz otopark
- Havuz
- Otelin web sitesini ziyaret edin