Artıları ;
Öncelikle otel den çok çalışanlar müthişler çok fazla ilgileniyorlar inanın bir ara fazla ilgiden şımardım sıkılmaya başladım ama süperdi her dakika bir ihtiyacınız varmı diye soruyorlar ben 100 e yakın otel kaldım işim gereği ve tatil gereği pahalısı ucuzu normali ama ben bu otel kadar çalışanları iyi otel az gördüm. Otele gelirsek inanılmaz bir manzarası var aşık oldum manzaraya, devamlı temizlik var yerde bir çöp olmaz mı bir saç teli bile görmedim otel temizliği odadan hamama sauna dan yemekhaneye aklınıza neresi gelirse gelsin ter temiz tebrik ederim. Gelen turistleri bile seçmişler nerdeyse sıfır desibel ufak çocuklar var biraz onlar gürültü yapıyorlar ama ben seyrediyorken neşelendim çocukların o hallerine, gelen insanlar gerçekten kış dan sıkılmışlardı çocuklar gibilerdi. Gelelim yemeklere her yemek güzeldi fakat büftekler ve suşiler çok lezzetlilerdi ellerine sağlık, tatlılar müthişdi meyveler tazeydi kötü diyebileceğim bir şey yoktu yiyecek namına Natilus veya SCALLOPS harika en beğendim yemek yeri oldu, pasteneleri harikaydı,sauna süperdi burger verdikleri yeri çok iyi seçmişler, snack büfe mükemmel yerde manzara o biçimdi ve lahmacun harikaydı, Burdan Scallops da çalışan Nazlı hanım,Gökhan bey,Engin bey,Umut bey,Ali Emre bey,Tuğberk Bey,Verolina Hanım,Havuz yanında barda çalışan Patenli Ömer Bey ve Barmen Emre bey,Snack büfede çalışan Mehmet Bey, Samet bey ve Lahmacunu yapan Fatih Bey,Pastanede çalışan Beyza Hanım,Mehmet bey,İsmet Beye ve Sinan beye özellikle teşekkür ederim Ng olarak sizde Teşekkür edin lütfen,Ng ye teşekkür ederim çok iyi çalışma arkadaşları bulmuş hepsi işlerini canla başla yapıyorlar.Otel ambiansı ve görüntüsü ve güzelliği harikaydı
Ets turu da ilgilerinden dolayı ben arayıp teşekkür edeceğim çok ilgililer.
Eksileri; Mescit yok lütfen acil yapın çok önemli odada çok zorlandım kendime göre ayarladım ama olmaz Mescit şart,Masaj fiyatları deli gibi pahalı olmaz düşürün ben yaptıramadım fiyata inanamadım konuşun anlaşın masaj salonu ile olmaz bu fiyatlar, otel içindeki dükkanlar da inanılmaz pahalı serbest piyasa diye kazıklıyorlar milleti yazık günah alışveriş için merkeze Kemere gittim orada pahalı ama otel dükkanları çok daha pahalı, Eğlence aktiviteleri çok zayıf, Müzikler hep yabancı ve basit Türkçe müzikler olabilir, yabancı 80 ler 90 lar 2000 ler çalınabilir klasik müzik piano müzikleri olabilir ben müzik anlayışını beğenmedim otelin .En son olarak da otelin fiyatı çok çok fazla abartılı ben 2 inci kez gitmem fiyat dan dolayı tavsiyede etmem.