CANO
Tokat, Türkiye

TEKRAR TEKRAR TEKRAR GELİRİM

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 Eki 2024
Önce kötüden başlıyacağım. Otelin en kötü tarafı Resepsiyon ve resepsiyon çalışanları, bir kez güler yüz göremedik, her konuya olumsuz yanıt verip yüzünüze bile bakmıyorlar. Yıllardır otel otel gezerim. Böylesine efsane bir mutfak görmedim. Tüm mutfak ekibine, ayrıca da inanılmaz lezzette gözleme yapan üçlüye çokkkk tşk. Peryzaj ve doğa bütünleşmiş her şeye kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Alkol ve diğer içkilerin en kalitelisi ikram ediliyor. Oda temizliği ve büyüklüğü gayet güzel ve kusursuz. BU OTELİ LİSTEMİN EN BAŞINA YAZDIM. RESEPSİYON ÇALIŞANLARININ TÜM OLUMSUZ VE SOMURTAN YAKLAŞIMLARINA RAĞMEN
Konaklama tarihi: Ekim 2024
Oda İpucu: ŞAHANE SU BÖREĞİ VE ÇİĞ BÖREK YAPILIYOR. GÖZLEME DE EFSANE. YEMEKLER DOYUMSUZ LEZZET VE KALİTEDE....
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro MIRADA GR - Mirada Del Mar, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 31 Eki 2024
Değerli misafirimiz, yapmış olduğunuz nazik geri bildirim için teşekkür ederiz! Mirada Hotels & Resorts ailesi olarak misafirlerimize unutulmaz tatil anılarında ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. . Önerinizi dikkate alındı ve gerekli departmanlara iletildi. Sizi tekrar otelimizde görmeyi umuyoruz. Mirada Del Mar Hotel
  • travelup.com
Mirada Del Mar noktasına 3.2 km mesafede
Mirada Del Mar noktasına 1.9 km mesafede
Mirada Del Mar noktasına 3.3 km mesafede
Mirada Del Mar noktasına 0.6 km mesafede
Göynük bölgesindeki diğer otellere bakın
1.552
1.552
4-9/2.226 yorum
4 Ekim 2024 tarihinde yorum yapıldı

İkiz bebeklerimizle eğlenceli bir tatil geçirmiş olduk. Her öğün ve ara öğünlerdeki leziz yemekler ve güleryüzlü hizmet için, ayrıca hijyen konusundaki hassasiyet için ayrıca teşekkürler 🙏🏻. Ekim ayının ilk haftasında hava ve deniz şartlarının ideal olduğunu tahmin etmiştim , otelde de yanılmamış oldum👍🏻 Teşekkürler Mirada ailesi

Konaklama tarihi: Ekim 2024
Teşekkürler Selçuk Ö
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro MIRADA GR - Mirada Del Mar, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 5 Ekim 2024

Değerli misafirimiz, yapmış olduğunuz nazik geri bildirim için teşekkür ederiz! Mirada Hotels & Resorts ailesi olarak misafirlerimize unutulmaz tatil anılarında ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz. Gelecek seferde görüşmek dileği ile! Mirada Del Mar Hotel

30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

İlk kez denedigim bir oteldi.Yeme içme konsepti çok çeşitli,herşey taze en önemlisi lezzetleri çok iyi.Şeflerin ellerine sağlık..Çalışan personel son derece profesyonel.Odalar çok temiz çevre peyzajı mis gibi.Denizi ve havuzlar çok çok temiz.Tavsiye ederim.

Teşekkürler Bedia E
30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Ailemle farklı deneyimler denemek için seçtiğimiz ve ilk kez gittiğimiz bir oteldi.Daha önce birçok lux otel deneyimlerim oldu..Mirada del par'ı arastirarak seçtim.Acikcasi iyikide secmisim..Gerek temizlik,odaların konumu,çalışanların profesyoneligi,yemek cesitliligi ve en önemlisi lezzetleri çok çok iyiydi..Tatlı ve içecek dahil tamamıyla beklentimizi fazlasıyla karşıladı.. Havuzları,deniz'i çok temizdi..Tekrar gelmek isterim ..Başka otel seçmeye gerek kalmadı.. insAllah yeme içme konseptindeki kaliteyi hiç bozmazlar..Bu arada şeflerin ellerine sağlık çok guleryuzlu insanlar.. Teşekkürler..Herkese tavsiye ederim

Teşekkürler Bedia E

30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Herşey gerçekten ultra mükemmeldi lezzetleri oldukça güzel hersey için cok ama cok teşekkür ederiz elerinize emeğinize ekibinize teşekkür ederiz mutlaka gelmenizi tavsiye ederim eğlence ekibi aktivitleri çocuk için aile için tercih edilebilir sonsuz güvenli bir otel

Teşekkürler Fadime Ü

30 Eylül 2024 tarihinde yorum yapıldı

Otel mükemmel yemekler harika temiz ve lezzetli personel güler yüzlü ve samimi kesinlikle herkese tavsiye ederim hoşuma gitmeyen tek şey odaların manzarsının güzel olmaması geri kalan tüm imkanlar sağlanmış gün içi etkinlikleri ayrı güzel tümpersonele teşekkürler

Teşekkürler Nuri O
Müşteri Hizmetleri / Ön Büro MIRADA GR - Mirada Del Mar, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 30 Eylül 2024