Yaz tatilinde hem covid önlemleri almış hem de çok aşırı pahalı olmayan otel seçeceği bakarken tavsiye üzerine ailece 2 oda olarak rezervasyon yaptırdık. Tatil köyü konseptinde , yeşillikler ve mavinin buluştuğu çok güzel bir otel. Günün her saatinde yemek için mutlaka büfelerde bir alternatif var. Cebinizden ekstra para çıkarmayacak bir otel . Kötü tarafı çok fazla rus vardı ve maske takmıyordu. Ama personel ana restoran ve büfe sırasında mutlaka maske kontrolu yapıp , maskesizlere kapı girişinde maske veriyordu. Odayı temizleyenler üstün bir gayretle odayı süsleyerek bırakıyorlardı. Ana restaurantta Rabia Hanım muhteşem bir hizmet verdi . Güleryüzlü , ilk günden yiyeceğimizi içeceğimizi kendine not almış gibi bir sonraki günde aynı şekilde isteyip istemeğimizi soruyordu. Resmen eski otelcilik hizmetlerinin kalitesini yansıtan bir hanımefendi idi. Bu kadar özenli davranan bir çalışanı umarım işletme de yeterince takdir edip ödüllendiriyordur .
Deniz sabah saatlerinde çok daha güzel. İsteyen iskeleden de girebilir ki biz kum olayını pek sevmediğimizden öyle yapıyorduk. Sadece aşçılar konusunda biraz daha geliştirse kendini herseye gerçekten mükemmel olur. Yemek kalitesi hizmetin yanında biraz eksik kalıyor. Çeşitlilik çok fazla ama lezzet o kadar yok. Belki çeşit azaltılıp , lezzet artsa daha iyi olacak. Sadece küçük bir tavsiye. Antalya'ya tekrar gidecek olsam tercih edebileceğim bir otelDevamı
- Ücretsiz Wifi
- Ücretsiz otopark