“Manisa’da içkili çok az yerden biri”

Litany Restaurant
1 / 301. sıradaki Restoranlar - Manisa
Fiyat aralığı: ₺356 - ₺1.425
Tanım: Litany Manisa Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren 120 kişi oturma kapasiteli bir restoran… Menüsü Ege ve Akdeniz mutfaklarının seçkin ürünlerinden oluşmakta olup, zengin başlangıçlar, pizza ve makarna çeşitleri, et,tavuk ve balık menülerinin yanı sıra, özenle hazırlanmış şarap menüsü ile de dikkat çekiyor. Ege zeytinyağlıları, dört peynirli pizza, sübyeli makarna, çökertme, şnitzeller ve panna cotta öne çıkan ürünler. Diyet menüleri de özellikle bayanların ilgisini çekiyor. 12:00-24:00 saatleri arasında hizmet vermekte olan Litany Ristorante, havuz kenarındaki konumuyla ,özellikle akşam yemeklerinde sık sık İzmir’e gitmek eğiliminde olan Manisalılar için iyi bir seçenek olmayı hedefliyor. Bünyesinde Miranda markalı Ayvalık zeytin ve zeytinyağı ürünlerinin satışı da yapılmakta olan Litany, yıllardır İzmir’de faaliyetlerini sürdürmekte olan Tepekule Catering yatırımı..
Yorum Zamanı: 15 Kasım 2023 mobil cihaz aracılığıyla

Manisa’daki tek italyan. Mönü zengin ortam güzel WC ler temiz. Yemek lezzetli daha ne isteriz. Tiramisu enfes. Tekrar gelirin

Ziyaret tarihi: Kasım 2023
Teşekkürler NahideK_13
  • Diğer diller

1-5/155 yorum

Yorum Zamanı: 13 Kasım 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Şarap eşliğindeCafe de paris soslu biftek muhteşemdi..
Personelin sıcaklığı ve müzikleri ile keyifli bir akşam yemeği yedik.

Ziyaret tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler Esengen
Yorum Zamanı: 23 Mayıs 2022 mobil cihaz aracılığıyla

35 senelik Manisaliyim, bu şekilde bir restaurantta ilk kes tanık oldum. Hijyen, ortam karşılanma.. ve yenen organik tavuk salatası.. tebrik ediyorum bir manisali olarak mekanı. Başarılarının devamını diliyorum. Süpersiniz.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler Kantaremine
Yorum Zamanı: 15 Mayıs 2022

Manisa seyehatimiz öncesi yaptığımız araştırma sonucu sosyal medya ve internette çok olumlu yorumlar gördük. Bunun üzerine gidip denemeye karar verdik. Manisa'nın ambiyans ve kalite olarak en iyi restoranı diyebilirim. Servis ve hizmette iyidi. Havuz başında olması sizi farklı bir ortamda hissettiriyor. Bir daha görülmeye değer.

Ziyaret tarihi: Nisan 2022
    • Yemek
1  Teşekkürler Lukas D
Yorum Zamanı: 14 Mayıs 2022

Bütün yemekler ve servis çok iyiydi. Ayrıca porsiyonlar da büyük ve doyurucu. Garsonlar çok ilgili. Ortam zaten mükemmel. Havuz başında çok keyifli bir gün geçirdik. Mutlaka bir daha ziyaret edeceğiz.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2022
1  Teşekkürler sebla_2022

Litany Restaurant işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Manisa, Manisa İli

Litany Restaurant - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!