Daha öncede geldiğimiz bir restoran. Manisa için gerekli bir yer. Damat adayımız ile tanışmak amacıyla düzenlenen Akşam yemeği için bu defa 5 kişi olarak geldik. Öncelikle yazın havuz başında yemek isterseniz rezervasyon yaptırmanız gerekli. Yoksa büyük olasılıkla içerde yemek zorunda kalırsınız. Dışarıdaki bütün masalar doluydu.
İki kişi tavuk şnitzel, bir kişi deniz ürünlü makarna, ben levrek fileto, bir kişi de tavuk külbastı ısmarladı. Ben ve eşim beyaz şarap söyledik. Yemek öncesi kişiye özel gelen atıştırmalıkta zeytinyağı içinde kuru domates parçaları ve yanında iki küçük minnacık peksimetler vardı. Ayrıca peynir tabağı da istedik.
Peynir tabağında 4 çeşit peynir, üzüm, ceviz ve kuru kayısı var. Peynirler ve kuru kayısı gayet iyi idi.
Levrek iyi pişirilmişti ancak fotoğraftan da göreceğiniz üzere tabakta mönüde yazan deniz börülcesi ve mevsim sebzelerinden sadece börülce vardı. Sanıyorum unuttular.
Tavuk şnitzel ve balık fotolarından da göreceğiniz üzere sos miktarı haddinden fazla çok. Bence yemeğin lezzetini de bozacak düzeyde. Bu nedenle balığımı sosları temizledikten sonra yemeği tercih ettim.
İçtiğimiz şarabın yılını ve markasını soramadım ancak içimi güzeldi ve soğuk servis edildi.
Ayrıca tavuk külbastı çok geç getirildi, bu nedenle diğer yemeklerde gecikti. Sorduğumuzda ise tavuğun organik olduğu yumuşatılması nedeniyle yemeğin geç kaldığı söylendi. Garsonumuz bu durumu baştan belirtseydi büyük olasılıkla yemeği değiştirirdik.
Fiyat olarak makul düzeyde.