Ersin C
Ankara, Türkiye

Genel olarak başarılı

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 23 Haz 2019
Öncelikle konumu merkeze yakın ve odaları çok güzel. 1+1 ev şeklinde odalarda kalıyorsunuz ve fazlasıyla yeterli bir alana sahip oluyorsunuz. Fiyat diğer otellerle kıyaslandığında gayet makul. Temizlik başarılı. Benim yaşadığım tek sıkıntı kahvaltı konusunda oldu. Açık büfe söylenmişti ama o gün otelde kalan kişi sayısı az olduğu için açık büfe yerine biz size kahvaltı tabağı hazırladık dendi ve bu kahvaltı yetersizdi. Diğer sıkıntı ise havlular konusunda oldu. Bu tarz işletmelerin hem misafirlerin konforu hem de sağlıklarını düşünerek kısa aralıklarla değişim yapmaları gerekir diye düşünüyorum. Eski ve kalitesiz havlular oda konforunu biraz azalttı.
Konaklama tarihi: Mayıs 2019
My Rezidance Hotel noktasına 4.1 km mesafede
My Rezidance Hotel noktasına 63.4 km mesafede
My Rezidance Hotel noktasına 7.4 km mesafede
My Rezidance Hotel noktasına 6.2 km mesafede
Çam orman manzaralı, şömineli, oda içi otantik banyolu oda
My Rezidance Hotel noktasına 121.3 km mesafede
My Rezidance Hotel noktasına 5.7 km mesafede
Manisa bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/9 yorum
27 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Zeynep kardeşim sizin bahse konu ettiğiniz my otel de ilk kez kalıyor bu olumsuzlukların olmamasını dilerdim ne varki gri dediğiniz havlular bembeyaz ayak havlusuna kadar şikayetlerimiz işletmelerin daha iyi hizmet sunmasına vesile olmalı sanırım bu şikayetinizide göz önünde bulundururlar ben sizin yaşadığınız olumsuzlukları yaşamadım bir dahaki seyahatınızda bir kontrol etmenizi rica eder bizimlede paylaşırsanız bekliyoruruz.Saygılar

Konaklama tarihi: Nisan 2018
Teşekkürler Rıza Ç
2 Nisan 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odamizda numune olarak verildigini düşündüğüm bir adet beyaz havlu dışında bütün havlular gri, eski adeta yer bezi kivamindaydi. Odadaki ampul o kadar düşük wattaydi ki göz gözü görmüyordu. Komodinlerin ustundeki lambalari yakmak istedik, iclerinde ampul yoktu. Rica etmeize ragmen 3 gun boyunca ampul takmadilar. Kahvaltida verilen yiyeceklerin hepsi adini bile duymadigimiz markalardi. Pinar marka tereyaği disinda. Kahvalti masasinin temizlenmesini istediğimde kahvaltiliklarinizi kendiniz alacaksınız yalniz diye azarlandim. Oysa ki sadece masanin silinmesini istemistim ki bana gore ben soylemeden temizlenmis olmasi gerekirdi. Manisa icin hic de ucuz olmayan bir fiyat odedik vasat bir konaklama yasadik. Çalışanlar iyi niyetli, kibar ve guleryuzluyduler ancak hicbir sorunumuzu da cozmediler.

Konaklama tarihi: Nisan 2018
5  Teşekkürler zeynepb23
16 Mayıs 2017 tarihinde yorum yapıldı

mükemmel kahvaltı, ev konforu her taraf pırıl pırıl çok temiz mükemmel bir yer. şehire çok yakın.hem ototgara yakın hem spor tesissilerine yakın manisanının her bölgesine ulaşım aracı kapısınını önünden geçiyor.

Oda ipucu: arka bloktaki odalar çok ama çok nezih. sessiz
Konaklama tarihi: Nisan 2017
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler zahirmirailgin
20 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

konaklama gununden yaklasik iki hafta once birebir gidip yer ayirtmama ragmen dugun gecesi saat 2 de gittigimizde yerimiz yok isterseniz baska otel ayarlayalim diyen ve gelinlik damatlik ile baska otele gitmemize sebep olan ciddiyetsiz calisanlara sahip otel, konaklama sansina henuz erisemedik.

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
Teşekkürler Burak T
12 Temmuz 2016 tarihinde yorum yapıldı

Odalar 1+1 şeklinde dizayn edilmiş. Apart bir otelde bulabileceğiniz herşey mevcut. kocaman buzdolabı, televizyon, her odada klima, çay yapma makinasına kadar herşey vardı. Odaları, banyosu, yastıkları oldukça temizdi. Eğer 3 kişi giderseniz çok rahat kalabilirsiniz. otopark ve internet sorunu yaşamıyorsunuz. bu fyata bence on numara

Konaklama tarihi: Eylül 2015
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti