“Kesinlikle tavsiye ederim”

Can Köfte
2 / 300. sıradaki Restoranlar - Manisa
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 27 Ağustos 2023

Tek kelimeyle mükemmeldi.Serkan bey’in ilgi alakası ile yediğimiz yemekten inanılmaz keyf aldık.Yan tarafında şen kardeşlerin de paça çorbası, kokoreçin lezzeti damagımda kaldı.Kuzu kellesi efsane teşekkürler serkan bey

Ziyaret tarihi: Ağustos 2023
    • Atmosfer
Teşekkürler Z M

2-6/136 yorum

Yorum Zamanı: 17 Mayıs 2023

köfteler lezzetli, fiyatlar ortalama seviyede. servis gayet hızlı ve saygılı. tavsiye edilebilecek bir mekan.

Ziyaret tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler ozgurr2002
Yorum Zamanı: 4 Ağustos 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Ayvalık dönüşü Google yorumları üzerine geldiğimiz mekanı beğendik, aracı park ederken çalışanlar yardımcı oldu, köfteleri lezzetli,altındaki pideler çok güzel, çalışanları Güler yüzlü ilgili.

Ziyaret tarihi: Ağustos 2022
Teşekkürler nhlbyk
Yorum Zamanı: 31 Temmuz 2022

Köfteci Ramiz den sonra pek lezzetli gelmedi bana, sanki bulgur köfte gibi. Akhisar cikisindaki Balkan köfte mükemmel üstelik park yeri de var.

Ziyaret tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler 585yildizc
Yorum Zamanı: 7 Mayıs 2022 mobil cihaz aracılığıyla

Yol ustünde puanlara bakarak geldik iyi ki de gelmisiz. Pidesi koftesi çok lezzetli. Belki sosu daha fazla konabilir,gerisi efsane♡

Ziyaret tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler Kübra Y

Can Köfte işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Akhisar, Manisa İli

Can Köfte - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!