“Manisa kebabı seviyorsanız adres doğru”

Gülcemal Manisa Kebapçısı
11 / 300. sıradaki Restoranlar - Manisa
Mutfaklar: Türk
Yorum Zamanı: 17 Ocak 2022

İskender kebabın Antepli, Adanalı kebapçılarda yemiyorsanız Manisa kebabını da sıradan kebapçılarda yememelisiniz. Gülcemal usta Manisada bu işi en iyi yapanlardandı. Rahmetli olduktan sonra aynı zamanda yetiştirdiği ustalardan olan oğlu yürütüyor. Manisada özgün kebabı aynı lezzete yapan birkaç usta daha var. Benim tercihim öğlen servisinde Gülcemaldir

Ziyaret tarihi: Ocak 2022
Teşekkürler Naci a

12-16/141 yorum

Yorum Zamanı: 30 Ağustos 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Eski ve tarihi diye tercih ettik. Mezesi fakir, yenisi sorulmuyor.

Tereyağını bol kullanmış. Köftenin tadını geride bırakıyor.
Kapatıyoruz deyip çay ve tatlı ikramı kalmadı deyip kaçınıyor.

Fakat ne garipse kapatıyoruz deyip kebap var mı diye soran müşteriye buyrun açığız 😳😳😳 deyip, masa açıyor 😏😏😏

Kalitesi tamamen para odaklı.
Diğer yerleri de denemiş biri olarak asla gidilesi bir mekan değil.
Yanındaki şehzadeyi veya anacadde üzerinde tatli, salata ayran satan esnafı ziyaret edin. Bunlar hem bol, hem daha samimiler.

O paraya yazık, zengin etmeyin.

Ayrıca 2 tek pors. sade kebap, Ayran(1 adet) salata :49 TL

Tatlı-kahve -çay düşünemiyorum fiyatı 🙈

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
2  Teşekkürler kagany2014
Yorum Zamanı: 30 Temmuz 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Yoğurtsuz yemenizi tavsiye ederim tereyağını hissedin.Fiyat makul 3 kişi 1,5 tatli toplam 125 TL ödedik.Mekan salaş

Teşekkürler Odyssey30696940692
Yorum Zamanı: 30 Haziran 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Somaya iş için gelmiştik ve arkadaşlarla Manisa`ya Gülcemal ustanın metini duyunca geldik ve iyi ki de gelmişiz kebap mükemmel, ayram çok güzel, sütlaç da iyi. 5 üzerinden 5

1  Teşekkürler Sabahseli
Yorum Zamanı: 14 Haziran 2021

Çok az 1.5 porsiyon olmasına rağmen çok bereketsiz ama altına koydukları ekmek çok et yok denecek kadar 1.5 porsiyon 37 lira değmez. Gerçekten çok az. Koydukları iki kaşık yoğurt (hazır yoğurt) parasını bile alıyorlar. Tadı da öyle ahım şahım bir şey değil. Başarısız buldum. Ben şahsen bir daha yemem. Döner ye İskender ye daha iyi.

1  Teşekkürler AD_AYDIN

Gülcemal Manisa Kebapçısı işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Manisa, Manisa İli
Manisa, Manisa İli

Gülcemal Manisa Kebapçısı - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Gülcemal Manisa Kebapçısı aslen Yellow.com.tr tarafından sağlanan detaylar