Mustafa S
Geyikli, Türkiye

Sadece Konumu İyi

Arma Hotel yorumu
5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 26 Oca 2019mobil cihaz aracılığıyla
Otelin sadece konumu iyi. Ayrıca bütün ilgileri siz odayı tutuncaya kadar. Odaları nispeten güzel. Kahvaltısı ortanın alt seviyesinde diyebiliriz. Ama konuşurken sizin yüzünüze bakmayan görevlileri var. Kendinizi bazen bir misafir gibi değilde, orada ki insanlara külfetmiş gibi hissettiriyorlar. Manisa da ki bir çok otel gibi pahalı bir otel ayrıca. Yani fiyat/performans oranı olarak bir (1) diyebiliriz.
Konaklama tarihi: Ocak 2019
Arma Hotel noktasına 7.0 km mesafede
Arma Hotel noktasına 5.9 km mesafede
Arma Hotel noktasına 64.2 km mesafede
Arma Hotel noktasına 25.1 km mesafede
Manisa bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/17 yorum
18 Kasım 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biraz genel bir yorum olacak ama tam olarakta böyle. Manisaya iş için geldik. Manisa harika bir şehir, muhteşem bir lokasyon. İzmire yakın olması çok büyük bir şans. Aynı zamanda da şanssızlık. Otel içinde aynı şey geçerli. Otelin konumu şahane. Merkezde harika bir yerde. 1-2 dk yürüyerek istediğiniz herşeye ulaşıyosunuz. Geç saatlere kadar birçok yer açık ve ulaşılabilir. Ancak otelimiz eski. Acil yenilenmesi şart. Odalar kullanışlı ancak eski. Kahvaltı baya kötü ve çeşitsiz. Şansımıza ilk gittiğimiz gün sıcak suyumuz yoktu, mağdur olduk. Yataklar rahat ve keyifli. Duş, tuvalet ve lavabo eski model kalmış. Yani yerimiz harika ama eski.

Konaklama tarihi: Kasım 2017
Teşekkürler Sakcimen
4 Eylül 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel merkezi konumda ve beklentimizi karşıladı. Bu otelden zaten 5 yıldızlı bir otel performansı beklenemez. Odalar biraz eski de olsa temiz ve düzenli idi. Personel de gayet ilgiliydi. Kahvaltıda sunulan ürünler ve kahvaltı ortamı da gayet iyiydi. Kısacası tercih edilebilir ve gayet de güzel bir otel tabi merkezi olmasında cabası.

Konaklama tarihi: Ağustos 2017
1  Teşekkürler Hakan K
24 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Düğün sonrası 1 gece konakladım fakat keşke arabada kalsaymışım daha iyimiş gece resepsiyona telefonla ulaşmak için 10 dakka uğraştım açan yok kendim indim sipariş vermek için. ilgi alaka yok sabah işçi sesleriyle uyandım bulundugumuz katta tadilat varmış falan filan paranızı sokaga atmak istiyorsanız kalın derim.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
Teşekkürler Adnan g
4 Şubat 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tercih edilmemeli👎 eski ve temizlik konusunda zafiyetli bir otel. Çalışanların davranışları da çok vasat. Eğitim salonundaki perdeler sanırım kurulduğundan beri hiç temizlenmemiş.
Zorunlulukta bile tercih etmem artık.

Konaklama tarihi: Şubat 2017
Teşekkürler sdmnguler
16 Kasım 2016 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Herşey gayet güzelde kurutemizleme olayını dışarı da yaptırıp hesaba dahil edersek %50 fark alırız deme olayı nedir anlamış değilim tam bir saçmalık ya hizmeti hiç vermeyeceksin ya müşteriyi kazıklamaya çalışmayacaksın.

Konaklama tarihi: Kasım 2016
Teşekkürler Melih Ş