Hasan D

Vasat

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 19 May 2018
Eğitim için gittiğimde konaklama imkanı darlığından burada kaldım.
Hijyen denen şey uğramamış. Klasik öğretmenevi ruhu hakim. Kahvaltı dahil her şey kötü ve ucuza kaçışlarla dolu. Odalar pislik içinde.
Konaklama tarihi: Haziran 2017
Manisa Merkez Öğretmenevi noktasına 63.8 km mesafede
Manisa Merkez Öğretmenevi noktasına 7.1 km mesafede
Manisa Merkez Öğretmenevi noktasına 5.9 km mesafede
Manisa Merkez Öğretmenevi noktasına 0.4 km mesafede
Manisa bölgesindeki diğer otellere bakın
13-17/17 yorum
10 Aralık 2017 tarihinde yorum yapıldı

Birkaç sene önce de kaldığımız Manisa Öğretmen evi yenilenen iç mekanı ile rahat ve büyük odaları ile bir otelden bekleyeceklerinizi karşılıyor. Ancak kaç odada kaldıysak hepsinde mi havlu tutacağı arızalı olur :) Diğer ziyaretçilerin bahsettiği düğün olayına neredeyse her gittiğimizde denk geldik, ancak muhtemelen kaldığımız odalar uzaktı ve sesten pek etkilenmedik. Kahvaltı tabildot olarak veriliyor. İki çeşit peynir, siyah ve yeşil zeytin, domates, salatalık, yumurta ve küçük kutularda tereyağı, reçel ve bal. Doyar mısınız, muhtemelen evet, göz zevkiniz ve damak tadınıza hitap eder mi kesinlikle hayır. Daha önce kaldığımızda aynı içerik açık büfeydi ancak en azından göze hitap ediyordu. Çevresindeki ypl inşaatı bittiğinde ulaşım da kolaylaşacaktır. kalite & fiyat dengesinde makul bir mekan.

Oda ipucu: Düğün varsa sessiz bir oda talep edin :)
Konaklama tarihi: Aralık 2017
Teşekkürler Hüseyin A
5 Ağustos 2017 tarihinde yorum yapıldı

04.08.2017 tarihinde konakladığım bu yerde iş gereği 1 hafta kalmayı planlamıştım ancak ertesi gün kötü hizmet şeklinden dolayı buradan ayrıldım.
-Maalesef resepsiyonisten tutun yöneticisine kadar herkes çok nezaketsiz.
-Telefonla konuşurken görgü kurallarına dikkat edilmiyor.
-Odalar kırık dökük, banyolar küflü. (406 Nolu oda)
-Karşılama çok kötü, günaydın, kolay gelsin, nasılsınız gibi iyi dilek temennilerinizi somurtarak karşılıyorlar.
-Satın almış olduğunuz bir hizmeti size sunarken saldırgan bir vücut dili kullanıyorlar.
-Müşteri (Misafir) olduğunuz ve konaklama ücretinizi peşin ödediğiniz halde huzur evinde kalan yaşlı muamelesi görüyorsunuz.
-Resepsiyonist,müşteriye karşı çok rahatsız edici bir tutum içerisinde.
- Öğretmen evi müdürü ilgisiz ve çözüm üretmekten kaçınan bir tavır içerisindeydi.Memuriyetin vermiş olduğu bir rahatlık olsa gerek.
-Sosyal tesisçilik anlayışının çok çok gerisindeler.
-Genel alanlarda tüm hijyen kuralları ihlal edilmişti.
-Kahvaltı istediğinizde; zoraki olarak istemeye istemeye servis yapılıyor.
-Kısacası her şey çok kötüydü. Hele ki düğünün bangırdısı gece geç saatlere kadar uyutmadı.
-Manisa'ya hiç yakışmadı. Misafirine bu kadar kötü muamele yapan başka bir kurum görmedim.

Oda ipucu: Bir gece kaldım, pişman olup ayrıldım.
Konaklama tarihi: Ağustos 2017
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler AnadoluGastronomi
8 Temmuz 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ailemle birlikte konaklamak için seçmeden önce düğün salonunda katalacağımı bilmiyordum. Gece geç saatlere kadar bangır bangır düğün eğlencesi, tamam fiyatı diğer yerlere kıyasla uygun olabilir ama düğüne misafir gelmediyseniz eziyet. Düğün salonunun üstünde yattım resmen.

Konaklama tarihi: Temmuz 2017
1  Teşekkürler mt107
30 Kasım 2016 tarihinde yorum yapıldı

Manisa Öğretmenevi bakımlı, sakin ve merkezi bir konumda. Yaz için terasta kahvaltı keyfi güzel. Bir de yumurtaları fazla kaynatıp sarısını yeşile çevirmeseler.
Düğün gününe denk gelirseniz biraz huzur bozucu olabiliyor.

Konaklama tarihi: Ağustos 2016
Teşekkürler dergahiyem