Murat taş

Rezalet

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 1 Eyl 2020
Verdiğiniz o kadar paraya karşılık hizmet yok. Odada verilen ikramlar yetersiz sabah kahvaltısınıda pandemi bahane edilerek cimrilikten verilen kapalı kutu bal tereyağ ve peynir başka bişey istesen bitti gelecek deniyor ama bildiklerini okuyorlar. Sadece kalmak için iyi ama yemekler ve kahvaltı rezalet
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
General Manager Dedeman Şanlıurfa - Dedeman Şanlıurfa, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 10 May 2024
Değerli Misafirimiz
Dedeman Şanlıurfa Otelde konaklamanız boyunca yaşamış olduğunuz deneyimleri, vakit ayırıp bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz
Konaklamanız süresince deneyimlediğiniz yetersiz hizmet düzeyinden dolayı çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz ve konunun bütün yönleriyle araştırıldığı ve tekrar yaşanmayacağı konusunda sizi temin ederiz.
Sizi yeniden Dedeman Şanlıurfa Otelde ağırlama ve bu durumu telafi etme fırsatı bulmayı ümit ediyoruz.
Yeniden hizmet seviyesiyle ilgili memnuniyetsizliğinizi dikkatimize sunduğunuz için çok teşekkür ederiz.
  • Hilton Garden Inn
Kapalı havuz
Dedeman Şanlıurfa noktasına 1.2 km mesafede
₺743
Dedeman Şanlıurfa noktasına 0.8 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
32-37/237 yorum
7 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı

İş için ziyaret ettiğim otellerden biri. Rezervasyon bana ilk bildirildiğinde çok memnun olmuştum, ner de olsa Ankara ve İstanbul Dedeman'ları biliyordum. Ne var ki, otele adım atmamla birlikte tam bir hayal kırıklığı....
Bir kere çok eskimiş. Süratle yenilenmesi lazım. oda kapıları dahi dökülüyor. Oda büyüklükleri güzel hatta büyük(benim kaldığım oda, eni azından). Kahvaltısı çok kötü, yemekleri lezzetten yoksun, restoran hizmeti fiyasko! Toplantı odaları çok anlamsız, sadece boş oda. ne ısınır, ne soğur. Üç iyiliği var otelin: Birincisi lobi barda görev yapan kişiler. Özverililer, muhtemelen durumun farkındalar ve çabalıyorlar. İkincisi lokasyonu. Bildiğiniz yüzük taşı, yani harika. Üçüncüsü ise ismi. Dedeman ailesinin bu oteli tekrar değerlendirmeye alması ve ismini kaldırması gerekiyor...

Oda ipucu: Bence sakınsınlar...
Konaklama tarihi: Mart 2019
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler murat_Q3663UI
General Manager Dedeman Şanlıurfa - Dedeman Şanlıurfa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Mayıs 2024

15 Aralık 2019 tarihinde yorum yapıldı

Şanlıurfa'ya yapmış olduğum ikinci ziyaretimde otel tercihimi, (isimden ötürü) Dedeman Otel'den yana kullandım ve açıkçası çok pişman oldum. Beş yıldıza aldırmayın. Odalar vasat altı. Döşemeler çarık çürük. Halılar eski, kirli, lekeli. Duş alırken banyonun her yeri ıslanıyor, duşa kabinin camı kapanmıyordu. Çalışanlar, özellikle lobide çalışanlar asık suratlıydı. Dedeman ismine kıyasla her şeyin vasat olduğu bir otel. Kesinlikle tavsiye etmem.

Oda ipucu: İlla ki bu otel tercih edilecekse şehir manzarası olan odalar seçilebilir. Onun haricinde hiç bir albenisi yok.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Teşekkürler tasci34

19 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otel binası biraz eski, bakım yapmaya çalışılmış ama yine de bazı yerlerde yetersiz kalmış. Merkezi bir konumda. Temizlik fena değil. SPA merkezi idare eder. Yemekler iyi. Personelin tutumu da gayet iyiydi.

• Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler Sezgin T

Değerli Misafirimiz
Olumlu geri dönüşünüz için teşekkür eder, hizmet standartımızı her zaman geliştirmeye devam ettiğimizi bildirmek isteriz.
Bu doğrultuda yapmış olduğunuz değerli yorumunuz ekip üyelerimiz ile paylaşılmıştır ve sizi en yakın zamanda tekrar otelimizde ağırlamaktan onur duyacağımızı bilmenizi isteriz.

19 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Beş yıldıza aldırmayın. Odalar vasat altı. Döşemeler çarık çürük. Halılar eski, kirli, lekeli. Sigara içilmez odanın halısı izmarit yanıkları dolu. Odanın penceresi Kasım ayında kapanmıyor. Check-ın bir ömür sürüyor. Nasıl 5 yıldız verilmiş bu otele...... anlaşılır gibi değil. 3 kişilik oda istedik. “Gelip divanı açacağız” dediler. “İyi de odada divan da yok” dedik. “Saldım çayıra mevlam kayıra” bu otel. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Fiyat kalite felaket!

Teşekkürler 841alpe

18 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Dedeman ismine kıyasla her şeyin vasat olduğu bir otel...
Lolbi bar zafıy; sigara içilecek bir mekan yok...
Aile odasında insan neden aynı odada üç tekli yatak koyar? Alkol servisi neden yok?
Sözde roof karı ve teras var ama kapalı...

1  Teşekkürler tacettinc2017
Genel Müdür Dedeman Şanlıurfa - Dedeman Şanlıurfa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ağustos 2024

Değerli Misafirimiz ,