Şanlıurfa'ya yapmış olduğum ikinci ziyaretimde otel tercihimi, (isimden ötürü) Dedeman Otel'den yana kullandım ve açıkçası çok pişman oldum. Beş yıldıza aldırmayın. Odalar vasat altı. Döşemeler çarık çürük. Halılar eski, kirli, lekeli. Duş alırken banyonun her yeri ıslanıyor, duşa kabinin camı kapanmıyordu. Çalışanlar, özellikle lobide çalışanlar asık suratlıydı. Dedeman ismine kıyasla her şeyin vasat olduğu bir otel. Kesinlikle tavsiye etmem.
Konaklama tarihi: Ağustos 2019
Oda İpucu:İlla ki bu otel tercih edilecekse şehir manzarası olan odalar seçilebilir. Onun haricinde hiç bir...
Değer
General Manager Dedeman Şanlıurfa - Dedeman Şanlıurfa, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 10 May 2024
Değerli Misafirimiz Dedeman Şanlıurfa Otelde konaklamanız boyunca yaşamış olduğunuz deneyimleri, vakit ayırıp bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz Konaklamanız süresince deneyimlediğiniz yetersiz hizmet düzeyinden dolayı çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz ve konunun bütün yönleriyle araştırıldığı ve tekrar yaşanmayacağı konusunda sizi temin ederiz. Sizi yeniden Dedeman Şanlıurfa Otelde ağırlama ve bu durumu telafi etme fırsatı bulmayı ümit ediyoruz. Yeniden hizmet seviyesiyle ilgili memnuniyetsizliğinizi dikkatimize sunduğunuz için çok teşekkür ederiz. Saygılarımla . Otel Müdürü
Otel binası biraz eski, bakım yapmaya çalışılmış ama yine de bazı yerlerde yetersiz kalmış. Merkezi bir konumda. Temizlik fena değil. SPA merkezi idare eder. Yemekler iyi. Personelin tutumu da gayet iyiydi.
Yer
Sezgin T adlı kullanıcıdan Dedeman Şanlıurfa hakkında bilgi alın
Teşekkürler Sezgin T
General Manager Dedeman Şanlıurfa - Dedeman Şanlıurfa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Mayıs 2024
Değerli Misafirimiz Dedeman Şanlıurfa Otelde konaklamanız boyunca yaşamış olduğunuz deneyimleri, vakit ayırıp bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz Olumlu geri dönüşünüz için teşekkür eder, hizmet standartımızı her zaman geliştirmeye devam ettiğimizi bildirmek isteriz. Bu doğrultuda yapmış olduğunuz değerli yorumunuz ekip üyelerimiz ile paylaşılmıştır ve sizi en yakın zamanda tekrar otelimizde ağırlamaktan onur duyacağımızı bilmenizi isteriz. Saygılarımla . Otel Müdürü
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
Beş yıldıza aldırmayın. Odalar vasat altı. Döşemeler çarık çürük. Halılar eski, kirli, lekeli. Sigara içilmez odanın halısı izmarit yanıkları dolu. Odanın penceresi Kasım ayında kapanmıyor. Check-ın bir ömür sürüyor. Nasıl 5 yıldız verilmiş bu otele...... anlaşılır gibi değil. 3 kişilik oda istedik. “Gelip divanı açacağız” dediler. “İyi de odada divan da yok” dedik. “Saldım çayıra mevlam kayıra” bu otel. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Fiyat kalite felaket!
841alpe adlı kullanıcıdan Dedeman Şanlıurfa hakkında bilgi alın
Teşekkürler 841alpe
tacettinc2017
Ankara, Türkiye
18 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Dedeman ismine kıyasla her şeyin vasat olduğu bir otel... Lolbi bar zafıy; sigara içilecek bir mekan yok... Aile odasında insan neden aynı odada üç tekli yatak koyar? Alkol servisi neden yok? Sözde roof karı ve teras var ama kapalı...
tacettinc2017 adlı kullanıcıdan Dedeman Şanlıurfa hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler tacettinc2017
Genel Müdür Dedeman Şanlıurfa - Dedeman Şanlıurfa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ağustos 2024
Değerli Misafirimiz , Dedeman Şanlıurfa Otelde konaklamanız boyunca yaşamış olduğunuz deneyimleri, vakit ayırıp bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz Konaklamanız süresince deneyimlediğiniz yetersiz hizmet düzeyinden dolayı çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz ve konunun bütün yönleriyle araştırıldığı ve tekrar yaşanmayacağı konusunda sizi temin ederiz. Sizi yeniden Dedeman Şanlıurfa Otelde ağırlama ve bu durumu telafi etme fırsatı bulmayı ümit ediyoruz. Yeniden hizmet seviyesiyle ilgili memnuniyetsizliğinizi dikkatimize sunduğunuz için çok teşekkür ederiz. Saygılarımla . Otel Müdürü
tur şirketi bu hotel ile anlaşması nedeniyle kalmış olduk. nasıl anlatsam bilemedim her şeyi kötü ve eski. Odalar eski yıpranmış, yemekler lezzetsiz , kahvaltı daha kötüsü nasıl olur? Personel acemi ve kaba daha be anlatayım Dedeman lisansını nasıl devam ediyor anlamadım
Uyku Kalitesi
sozcelik01 adlı kullanıcıdan Dedeman Şanlıurfa hakkında bilgi alın
Teşekkürler sozcelik01
elifg_lert
6 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Katildigimiz tur tarafindan tercih edilen bir oteldi. Dedeman iyi olmasini beklerdim. Bes yildizli bir otel degil kesinlikle. Mobilyalar cok eski, banyo kabarmis, havlular eski tamam ama gri, yerdeki hali lekeler icerisinde. Sabah kahvaltisi iyi degildi, kahve felaket. Iyi olan tek sey restorandaki garsonlar haric, personelin guler yuzlu olmasi. Tamamen yenilenmesi gereken bir otel.
elifg_lert adlı kullanıcıdan Dedeman Şanlıurfa hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler elifg_lert