Elif Güler T
İstanbul, Türkiye

Bes yildizina aldanmayin

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 6 Kas 2019mobil cihaz aracılığıyla
Katildigimiz tur tarafindan tercih edilen bir oteldi. Dedeman iyi olmasini beklerdim. Bes yildizli bir otel degil kesinlikle. Mobilyalar cok eski, banyo kabarmis, havlular eski tamam ama gri, yerdeki hali lekeler icerisinde. Sabah kahvaltisi iyi degildi, kahve felaket. Iyi olan tek sey restorandaki garsonlar haric, personelin guler yuzlu olmasi. Tamamen yenilenmesi gereken bir otel.
Genel Müdür Dedeman Şanlıurfa - Dedeman Şanlıurfa, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 15 Ağu 2024
Değerli Misafirimiz ,
Dedeman Şanlıurfa Otelde konaklamanız boyunca yaşamış olduğunuz deneyimleri, vakit ayırıp bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz
Konaklamanız süresince deneyimlediğiniz yetersiz hizmet düzeyinden dolayı çok üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz ve konunun bütün yönleriyle araştırıldığı ve tekrar yaşanmayacağı konusunda sizi temin ederiz.
Sizi yeniden Dedeman Şanlıurfa Otelde ağırlama ve bu durumu telafi etme fırsatı bulmayı ümit ediyoruz.
Yeniden hizmet seviyesiyle ilgili memnuniyetsizliğinizi dikkatimize sunduğunuz için çok teşekkür ederiz.
Dedeman Şanlıurfa noktasına 0.9 km mesafede
Dedeman Şanlıurfa noktasına 1.1 km mesafede
Dedeman Şanlıurfa noktasına 82.0 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Oda servisi
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
39-44/237 yorum
6 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Paranıza yazık ben illa geleceğim derseniz söylediğim aklınıza gelir başka yere gidin paranızı boşa vermeyin başka yerde başka şekilde değerlendirin hersey baştan asagi vasat durumda gece odama giremedim saatlerce servis bekledik

Teşekkürler musabcinar
Genel Müdür Dedeman Şanlıurfa - Dedeman Şanlıurfa, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 15 Ağustos 2024

6 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı

Dedemanın Urfa şubesinin bu kadar pespaye olabileceğini hiç tahmin etmemistim. Yataklardan yastıklara kadar bakımsız. Lobi hizmetleri aksak, oda kapılarının çipleri 3 gün boyunca sıkıntı çıkardı, her defasında görevliyi çağırmak zorunda kaldık. Görevliler ilgisiz ve kabalar. Kahvaltı öncesi odamıza izin almadan, kapıyı çalmadan damlalar.. Kahvaltı ise tam bir fecaat. Kahvaltılık sebzeler yıkanmamis halde servis ediliyor. Reçeller bayat. Sıcaklar çok az ve özensiz..

Bu kadar paraya Göbeklitepe'de insanlığın ilk medeniyetinde/taş konaklayin daha iyi arkadaşlar. Kapısından bile geçmeyin çünkü müşterisi olduğumuz halde arabamızı otel önünden cektirdiler

Teşekkürler Rvyd7

31 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Gaziantep Dedeman Park otelinden sonra burada kalmak hayal kırıklığı yarattı. Aynı marka olmasına rağmen Gaziantep ile şanlıurfa arasında dağlar kadar fark vardı.
Bu otelin kliması çalışmıyordu. Pencereleri açarak hava almaya çalıştık. Otel artık eskimiş olabilir. Ama yenilemeleri yapılmıyor.

Oda ipucu: Hiç kalmayın
Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Mehmet-Mumcu

6 Eylül 2019 tarihinde yorum yapıldı

Otel genel itibariyl kötü hemde çok kötü odalar eski halılar lekeli tozlu kirli evet eski ama temiz olur bu öyle değil kirli pasaklı diye tabir edeceğimiz türden. Yıldızlar otellerin temizliğine yada konforune göre verilmez yıldız almanın oda sayısı, kullanılan alan havuz toplantı salonu vb sectionlarla ilgisi var. Otelcilere otel eğitimi verilmeli Otel denetleyicileri Otelcilik kökenli olmalı. yatakların yayı çıkmış hiçbir iyileştirme yapılmamış ancak parası çok yüksek. bu ne ticari ahlaka ne de yapılan konaklama işine tezat bir durumdur. daha bir çok şey yazabilirim ancak anlaşılacağını sanmıyorum.. Otelcilik okumaları bilmeleri gerek öncesinde algılayabilmeleri için ...

Konaklama tarihi: Ağustos 2019

Kahvalti berbat
Lobby hizmeti berbat
Insanlara zorla hizmet ediyorlqr
Guleryuz sifir
5 yildiz olmasina karsilik cok ayip edilen hir hizmet. Ailemi goturdum ve annem babam 80 yasindayken hizmetten nefret etti.. aile karsi utandirdi beni. Asla gitmeyin.

Konaklama tarihi: Ağustos 2019
2  Teşekkürler eseroglue