Şehrin içinde,belediyenin hemen yanında;üstelik fazla gürültü yok.Kendi halinde konaklamasi ve hijyeni iyi .2 defa konakladım tavsiye edilebilir.İstediğiniz zaman otelden çıkıp da gezilebilecek bir mevkide.
Konaklama tarihi: Haziran 2016
Hizmet
Urfa şehir merkezine çok yakın ailecek kalınabilecek bir otel. Çok çeşitli Kahlavatısı ve güler yüzlü personeliyle gayet güzel bir otel. Bir daha urfaya gelirsem kalacağim bir otel. Ücret\performans dengeside gayet iyi. Herkese tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Temmuz 2015
Taha M adlı kullanıcıdan Hotel Arte hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Taha M
Ciddi anlamda personel sıkıntısı yaşayan, tavsiye etmem için yeterli hizmeti vermeyen bir oteldir. Kahvaltısı ve servis elemanları huzursuz oldukları için müşterinin morlini bozmak için tüm emeklerini harcıyorlar. Resepsiyondaki görevlileri günün her saati uyuyor olarak görmeniz mümkün.
Konaklama tarihi: Nisan 2015
Uyku Kalitesi
mustafagecer adlı kullanıcıdan Hotel Arte hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler mustafagecer
Herşeyden önce otel merkezde.. Konum itibari ile Urfa'yı gezmeye gelenler için ideal bir noktada.. Güler yüzlü personeli var.. Odalar temiz, tertipli.. fiyatlar uygun, sınırsız wi-fi var, odalarda herşey düşünülmüş.. sabah kahvaltısı iyi..herşey taze..klasik otel anlayışından uzak çok sıcak bir aile ortamı var.. Herkese tavsiye ederim.. S.Yıldız
Konaklama tarihi: Eylül 2014
sibel y adlı kullanıcıdan Hotel Arte hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler sibel y
Gokhan77ela
2011
14 Ekim 2013 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Rezervasyon yaparak geldik. Calisanlari yardimci. Urfa'ya gelirseniz kalabilirsiniz. Merkezin tam ortasinda. En onemliside cok temiz. Yakinda kaliteli restoranlar var. interneti hizli. Huzurlu bicimde dinlenebiliyorsunuz. Mini bar ucretleri bufelere yakin. Ufak su 1 TL .
Konaklama tarihi: Ekim 2013
Odalar
Gokhan77ela adlı kullanıcıdan Hotel Arte hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler Gokhan77ela
Kahvaltı yetersiz olsa da, otel temizdi ve personel yardımcı olmaya hazırdı. Gerek toplu ulaşım gerekse gezilecek-görülecek yerler açısından konum itibarıyla da iyi olan oteli, tekrar Şanlıurfa'yı ziyaret ettiğimde tercih edeceğim.
Konaklama tarihi: Aralık 2011
Uyku Kalitesi