Nedo

Edessa Mikrop oteli mikroplar için ideal bir otel

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 30 Nis 2019mobil cihaz aracılığıyla
Otellerde yer kalmadığı için 3 gece konaklamak zorunda kaldık berbat bir otel heryerinden pislik akıyor yatak çarşafları, yastıklar çok pis banyo tuvalet berbat leş eşeği bağlasan durmaz kahvaltı salonu hijyenik değil semavere leğenle çay suyu dolduruyor çalışanlar yani say say bitmez 250 TL aldılar geceliğine fırsatçılığın doruk noktası uzak durun bu otelden biraz daha fazla para verin temiz insancıl biyerde kalın.
Konaklama tarihi: Nisan 2019
Yönetici Beyaz G - Edessa City Hotel, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 10 May 2019
ŞANLIURFA 2019 Göbelitepe YILI İlan Edildiğinden Dolayı Çok Yoğun Genel Yer Sıkıntısı Vardı
( 3 Gece Misafirlerimizi Ağırladık ) Otelimizde Çalışan Arkadaşlarımızın Günlük Standart Temizlikle İlginediklerini Belirtmek İsterim ( 2 Aile Olarak Misafir Oldular ) İlk Önce Odalarımızın Görsel Olarak Gördükten Sonra Konaklamayı Kabul Ettiler
NOT :Binamızın Tarihi Dokusundan Dolayı Tadilat Gerekiyor Keşke 1 Gün Kaldıktan Sonra Oda Değişimi VEYA Farklı Bir Otel İçin Konaklamaya Gitselerdi
Otel Müdürü VE Bütün Çalışan Arkadaşlarınız Adına :Misafirlerimizden ÖZÜR DİLERİZ
Edessa City Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Kapalı havuz
Edessa City Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Edessa City Hotel noktasına 1.4 km mesafede
Edessa City Hotel noktasına 0.5 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
5-10/54 yorum
29 Nisan 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Nisan ayının sonunda Arkadaşlarımızla ayarladığımız 3 günlük Urfa gezimizde Hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle Urfa'da Otel sıkıntısı vardı ve mecbur olarak sadece o Otelde yer bulabildik. Ama sağolsun Oteli işleten Fırsatçı arkadaşlar, böyle bir otelin Günlüğü için bizden 250 TL para talep ettiler. Gerçi biz çıkıp odalıra da gezdik Ama elimiz mahkum du başka gerçekten kalacak yerimiz yoktu. Otelden resmen pislik akıyor Her taraf berbat temizlikten bihaberler. Elinizi attığınız her yer bakteri yuvası. Adamlar sizden o kadar para talep ediyor banyoda sıcak su yok duş alacaksınız sıcak suyu yok 3 gün sonra öğrendik ki resepsiyondaki çalışan insanlara haber vermeniz gerekiyormuş ve onlar sizin odanıza sıcak suyu bir şekilde açıyorlar yönlendiriyorlar. Hayatımda ilk sefer berbat rezil ahır gibi bir otelde konaklamak zorunda kaldım yani oraya eşeği bağlasanız eşek bile durmaz. Sağ olsun oradaki Müslüman Arkadaşlar bunu çok güzel fırsat bilip kullanıyorlar. Bu yazdıklarımı ciddiye alın kalmak isteyen üç sefer düşünsün yoksa hastalık kaparsınız mazallah.
Biz elimiz mahkum olduğu için kaldık yoksa üste para verseler bırak kalmayı Yanından bile geçmem...

Konaklama tarihi: Nisan 2019
Teşekkürler 51yavuzb
Yönetici Beyaz G - Edessa City Hotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 10 Mayıs 2019

İki Aile Oldukları İçin Aynı Hakaret Önyargı İtham Etmek...
SAYGILARIMLA

25 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı

Arkadaşlarımla Yapmış Olduğum Gezide Edessa city Hotel De Rezervasiyon Yapmıştık Balıklı Göle Yakınlığıyla 100 Mt mesafede Olması Çok Güzeldi Otelde Çalışan Personellerin Günlük Yapılan Temizlikten olayı İlgi Alakadan Dolayı Bütün Otel Çalışanlarına Çok Teşekürlerimi İlletmek İstiyorum
Gayet Güzel Geçti Gezimiz

Oda ipucu: Otelle Vardığımız Gibi Yerlerimiz Hazırdı Teşekürler
Konaklama tarihi: Kasım 2018
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler Ibrahim K
14 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yaklaşık 5 gece konaklamak mecburiyetinde Kaldım. Odalar nevresimler ve banyo rezalet. Bir daha da Kalmam inşallah. Tadilata Girerse Temizlik ve Hijyene dikkat ediliedilirse Konumu güzel bir otel. Personel Olarak Hepsi birbirinden Iyi ve Her ihtiyacınıza Koşarak geliyorlar. Ancak Bu Güzel Personelin Bu eski Otelde Çalışmaması gerekiyor. Tadilat temizlik ve yenilenme gerekiyor

Konaklama tarihi: Kasım 2018
Teşekkürler Mertcan S
14 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Uygun fiyatlı bir otel arıyorsanız lüks aramamalısınız fakat bu otel baştan aşağıya harabe. Bakımsız, eski ve pis. Klozetin sifonu bile çalışmıyordu. Televizyon ve saç kurutma makinesi de. Böcekler ve örümcek ağları vardı. Nevresimler sapsarı pislik içindeydi. Mecburiyetten konakladık ve hiç memnun kalmadık. Otelin acilen tadilata girmesi lazım. Kesinlikle tavsiye etmem.

Konaklama tarihi: Ekim 2018
1  Teşekkürler Ayşegül O
11 Ekim 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel tam bir leş.tuvalette ve odanın içinde karaböcekler geziyor kokudan uyuyamadım yorgan yastık nevresim tanımlayamam arabanın içinde yatmak daha mantıklı.bir yıldız bile fazla kapılar çürümüş rahat 1970 lerden kalma

Konaklama tarihi: Ekim 2018
1  Teşekkürler ozzyk98