Uygun fiyatlı bir otel arıyorsanız lüks aramamalısınız fakat bu otel baştan aşağıya harabe. Bakımsız, eski ve pis. Klozetin sifonu bile çalışmıyordu. Televizyon ve saç kurutma makinesi de. Böcekler ve örümcek ağları vardı. Nevresimler sapsarı pislik içindeydi. Mecburiyetten konakladık ve hiç memnun kalmadık. Otelin acilen tadilata girmesi lazım. Kesinlikle tavsiye etmem.
Konaklama tarihi: Ekim 2018
Otel tam bir leş.tuvalette ve odanın içinde karaböcekler geziyor kokudan uyuyamadım yorgan yastık nevresim tanımlayamam arabanın içinde yatmak daha mantıklı.bir yıldız bile fazla kapılar çürümüş rahat 1970 lerden kalma
Konaklama tarihi: Ekim 2018
ozzyk98 adlı kullanıcıdan Edessa City Hotel hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler ozzyk98
Banyosu hem kirli hem de çok kötü kokuyor. Fön makinesi yok. Çalışanlar ilgisiz. Alaturka tuvaleti hem bakımsız hem de kirli. Tuvaletin kilidi bile yok. Odada bulunan mini buz dolabını bile temizleme zahmetinde bulunmamışlar. o kadar bile müşteriyi önemsemiyorlar. Yüz havlusu bile yok. Bir daha kesinlikle kalmak istemem.
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Temizlik
Mehmet ö adlı kullanıcıdan Edessa City Hotel hakkında bilgi alın
2 Teşekkürler Mehmet ö
Hotel konum itibariyle çok guzel bir yerde balıklıgöle 50 m mesafede, personeleri güler yüzlü, hoşgörülü ve misafir perverlerler. otelde kahvaltı menüsü zengin, teras katta cafe var mükemel bir manzarası var. Konaklamanızı tercih ederim. not: sabah namazını balıklıgölde kılmak isteyenler için konaklamak için en uygun yer çünkü balıklıgöle hemen 50 metre mesafede.
Oda ipucu: güney cephesindeki odalar kılimalı serin, kale ve balıklıgöl manzaralı.
Konaklama tarihi: Temmuz 2018
Değer
Ahmet T adlı kullanıcıdan Edessa City Hotel hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler Ahmet T
3 yıldız butik hotel konseptinde ama 5 yıldızlı otel rahatlığını hissetiren bir işletme yapmış olduğum gezide mutlu anılar biriktirmeme yardımcı oldular bütün otel çalışanlarına teşekkürlerimi sunarım :)
Oda ipucu: aileler için konaklamaya müsait bir mekan
Konaklama tarihi: Aralık 2017
Değer
muhsiner adlı kullanıcıdan Edessa City Hotel hakkında bilgi alın
3 Teşekkürler muhsiner
879g_lhan_
Karaman, Türkiye
6 Mayıs 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Bana sorarsanız bu otelın acılen tadılata gırmesi gerek .konumunun avantajını degerlendırememiş. Çalısanlar guler yuzlu ılgılı fakat kurtarmıyo.Esyalar cok eski odalar hijyenik degil. biz yer bulamadıgımız ıcın kalmak zorunda kaldık ama memnun kalamadık. Kahvaltı tam bir fiyasko hiç birşey yapamıyorsanız tabak çanaklarınızı barı degıstırın hepsı lekelı çizik eğik büğük .Kahvaltı salonunun kendısı de hijyenik durmuyo .teras cafe varmıs ama artık cıkma gereksınımı bıle duymadım . Gece 00:30 da kapıyı calarak cay kahve isteyıp ıstemedıgımızı soran calısanı nasıl yorumlasak bılemedık. Bir de cok gurultulu yol agzı olunca araba korna gurultusu baş ağrıtıcı boyutta.
Konaklama tarihi: Mayıs 2018
879g_lhan_ adlı kullanıcıdan Edessa City Hotel hakkında bilgi alın