gezençi

BANYO TUVALETİ KULLANMAYACAKSANIZ KALINABİLİR.AKŞAM YAT SABAH UÇ.

5 baloncuk üzerinden 2,0Yorum Zamanı: 25 Kas 2019
Geçen yıl da kaldım bu yılda.Değişen bir şey yok .Odalar dar ama temiz sayılır.Tuvalete oturursanız lavabo omzunuzda. Banyoda yağmurlama var ahize arama.Çetrefilli akan bir fıskiye bant gibi birşeyle sarılmış.Biraz duvara biraz size fışkırıyor işte.Duvara bir sabunluk sabitleyin be arkadaş geçen yılda bunu yazdım.Elini yıkayacaksın otel tuvaletinde milyoncudan alınan üstten bastırmalı 5 liralık dandik birşey.Tek güzel şey geçen yıl çarşaflarda kirli ve griydi bu yıl düzeltmişler yatak kalitesiz rahatsız.Yan oda tuvalet ışığıyla beraber otomatik açılan havalandırma fanını açtı gece 2 de kapatmayı unuttu gürültüden uyuymadım.Her yere yakın yürüme mesafesinde konum guzel diye tercih ettim iki yıldır üst üste tercih sizin tabi ama rahat bir otel değil. Kahvaltıdan da pek bir beklentiniz olmasın. Domates peynir salatalık salam patetes kızartma.iki kişi 170 ödedik değmez bu fiyatı hak etmiyor .Urfa da konaklama genel olarak pahalı.Ertesi günü bu fiyata Antepte NORTON da kaldım.Arada dağlar kadar fark var.otel sorumlusu bir yoruma ceveben yorumlara pek takılmam diye yazmış ilgilenmediği belli zaten.Bir yıl öncesiyle sonrası arasında fark yok.Konumundan dolayı müşteri sıkıntısı çekmiyor olabilirler .Tercihtir saygı duyarız.Vaziyet bu biraz uzun oldu ama Urfaya gidecek olanlara bir faydamız dokunursa ne ala.
Konaklama tarihi: Kasım 2019
Oda İpucu: Birçok odasını gördüm.Caddeye bakanları tercih edin.
Hotel İstiklal noktasına 1.1 km mesafede
Hotel İstiklal noktasına 82.3 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Oda servisi
Hotel İstiklal noktasına 0.5 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/13 yorum
5 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Gece vakti otele geldik.Otoparkı var bu iyi. Oda temizdi fakat sabaha kadar sırılsıklam olduk çok sıcaktı ve nemliydi. Klima çok ses yapıyordu. Tuvalet ve lavabo tam bir rezalet klozete oturmak mümkün değil o kadar dar yani. Temizlik iyi yalnız yatak da idare eder. Mecbur kalırsanız kalın yoksa kalmayın.

Konaklama tarihi: Temmuz 2019
1  Teşekkürler Mevlutbusradenizli
20 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı

Bir gün önce G.Atepte 4 yıldızlı bir otelde kaldıktan sonra ertesi gün 2 yıldız İstiklal oteli deneyimlemek istedim.Otel genel olarak 4 yıldızdan daha temiz.Kokulara oldukça hassasımdır. Herhangi kötü koku algılamadım.Duvar kağıtları yenilenmiş zemin pırıl pırıl .LAKİN otel bu kadar güzel elden geçirilmişken büyük masraflar edilmiş küçük sayılmayacak gözardı edilemeyecek noktalar atlanmış.Lavaboya konulan milyoncudan alındığı aşikar seyyar plastik yamuk yumuk sıvı sabunluk banyodaki eğreti duran fıskıye duşakabinin olmaması vs.Ancak beni en çok rahatsız eden bir daha gelip gelmemekte tereddüt ettiren çarşaf ve nevresimlerin kirli buruşuk olmasıydı.Sanki benden önce kalan müşterinin yatağı üstünkörü düzeltilip oda bana verilmiş hissi veriyordu.Nevresimde sümüğe benzer bir kir ayağa gelen tarafındaysa ruj lekesi vardı.Ancak nevresimler kötü kokmuyordu.otelin konumu oldukça iyi.Sabah namazı için 0.6 civarı Balıklıgölün yanındaki camiye gittim.Dönüşte kaleyİ müzelerİ vs dolaşıp 11-40 ta chek out yapmak için otele döndüm. Şok şok şok eşyalarım toplanmış bavulum hazırlanmış resepsiyonda hüzünlü bir şekilde beni bekliyor.Merak ettim bir bayan ın odası olsaydı aynı şeyi yaparlarmıydı.12den önce chek out hiçbir otelde görmedim.Telefon numaramı brakmıştım arasalardı erken gelirdim.Çok terbiyesizce amatörce bir davranıştı.Hiç birşey demeyip çekip gittim.Ancak onlar herşey normalmiş gibi kibar bir dille beni uğurladılar.Sonuç iyi otel kötü hizmet berbat yönetim.Yukarıda belirttiğim eksiklik ve hatalar düzeltilebilirse ki bir günde düzeltilebilir.O zaman Urfaya yakışır nezih bir otel olarak tavsiye edilebilinir.

Oda ipucu: 118 numara eğer 2 kişiyseniz caddeye bakan bir oda
Konaklama tarihi: Kasım 2018
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
1  Teşekkürler leoni510
29 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar biraz küçük olmasına rağmen , gezilecek yerlere yakın ve fiyatının uygun olması dikkate değer.Kahvaltı da idare eder. Bi otelden beklentiniz fazla değilse tavsiye edilir . Gezilecek yerlerin dibinde olduğundan sizi bir sürü masraftan kurtarır.

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
1  Teşekkürler ozturk_fbibrahim8907
10 Temmuz 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Asık yüzlü hizmet, müşteriye hoş olmayan davranış, kalitesiz hizmet... türkiyeyi gezen, işim icabı çok otellerde konaklayan müşteri olarak böyle bir otel görmedim. Sabah 10’sularında uyandırıp 11’de oteli terk etmemizi aksi takdirde 1 saatlik ek ücret yansıtılacağını söylediler. Ben böyle bir uygulama hiçbir otelde olmadığını söylediğimde bir urfa’lıla yakışmayacak argo kelimelere maruz kaldım. Urfa İstiklal otel’mi.... Aman uzak durun...

Konaklama tarihi: Temmuz 2018
1  Teşekkürler halilak
28 Ekim 2017 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

3 ay önceden 7 kişi 3 oda rezervasyon yaptık. fiyatta anlaştık. mail olarak göndermelerini istedim ve gönderdiler. konaklamamıza 1 gün kala odaların birer kişilik olduğunu bildirdiler. rezervasyon mailini gönderdim. bu defa başka bahanelerle bizi kabul etmediler. sonradan öğrendik urfada otellerin doluluk oranı yükselmiş, fiyatlarda yükselmiş. kesinlikle urfalı bir esnaftan beklenmiyecek bir tavır. urfa gerekeni yaparx

Konaklama tarihi: Ekim 2017
3  Teşekkürler orhantitiz