Hz. İbrahim Mağarası

mobil cihaz aracılığıyla
305 yorumun hepsini okuyun

2-7/305 yorum
27 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şanlıurfa ya geldiginizde ilk uğrayacağınız ziyaret etmeniz gereken ilk mekan balıklı göl ve Hz. İbrahim makamı. Her dinden milletten insanlar burayı ziyaret ediyor.

Deneyim tarihi: Aralık 2022
1  Teşekkürler mithatkilic5308
4 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İnsan bilmek, öğrenmek, hissetmek istiyor. Çok güzel edeple girilmesi gereken bir yer. Boş boş bakıp çıkılmaz bir tas su, iki rekat namaz

Deneyim tarihi: Ekim 2022
1  Teşekkürler Yavuz2655
11 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

En çok etkilendiğim en çok özeldi diyebileceğim bir yer benim için. Hz ibrahim burada doğmuş içerisi çok özel bir mekan kokusu şifalı suyu gidip görülecek eskilere gideceğiniz yerdir burası..

Deneyim tarihi: Mayıs 2022
2  Teşekkürler Mrtdqk
20 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşlar bugün ailemle şanlıurfa Gaziantep ve Kahramanmaraşa geziye gittik balıklı gölde göbeklitepe isot sarayı diye rezil bir firmanın elamanının azizliğine uğradık tabiri caizse resmen zorla bize mal sattı eşim 1 kilo biber salçası istemiş bi bakmış 2.3 kg kilo 45 ten 100 tl eşim bir hayıflandı lütfen bu terbiyesiz firmaya dikkat edin yazıklar olsun urfa antep kahramanmaraş esnafı saygılı seviyeli bize çingene rastgeldi galiba

Deneyim tarihi: Eylül 2020
3  Teşekkürler oktaymuhammed
16 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı

bölgede ve islami bazı yorumlara göre Hz. İbrahim'in doğduğuna inanıldığı mağaradır. Mevlidi Halil camisinin bitiminde kadın ve erkekler için ayrı iki girişin olduğu oldukça küçük bir mağaradır. içinde bir çeşme vardır. halk arasında çeşmenin kutsal olduğuna iinanıldığı için hemen girişte satın alabileceğiniz değişik ebattaki şişelere içeri girdiğinizde o sudan doldurup hastalarınıza, sevdiklerinize, dertli olanlarınıza şifa olarak hediye götürebilirsiniz

Deneyim tarihi: Mart 2020
21  Teşekkürler öner e