Seheryeli B

10/10 çok iyi hotel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Şub 2023mobil cihaz aracılığıyla
Her şey çok güzeldi. Oradaki herkese Güler yüzü ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gezilecek yerler konusunda yer önerdiler bu sayede çok güzel yerler gezdik eviniz gibi hissedebilirsiniz. artık gideceğimiz tek Adres tessera hotel herkese tavsiye ederim.
Konaklama tarihi: Şubat 2023
Tessera Hotel noktasına 3.7 km mesafede
Kapalı havuz
Tessera Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Tessera Hotel noktasına 1.8 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
12-17/64 yorum
1 Şubat 2023 tarihinde yorum yapıldı

Yanlız olarak seyahat ederken tessera hotelde konukladım her şey mükemmeldi ilgi olsun alaka olsun yemekler olsun otel sahiplerinin davranışı harikulade her şey için çok teşekkürler. Ş.Urfa sizin sayenizde güzelleşti.

Teşekkürler Enes T
1 Şubat 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çalışanlar çok ilgili çok titiz çalışıyorlar konum olarak tarihi yerler yakın balıklıgöle 5dk yürüme mesafesinde odalar çok temiz ve hijyenik.Otelin yöneticisi çok kibar ve ilgili bir Hanımefendiydi.Herkese teşekkür ederiz

Teşekkürler zehrag2023
26 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Odalar soğuk ve rutubet kokuyordu.Kahvaltı serpme denildi çok az çeşit vardı odaları her gün temizlemiyorlar ikram denilen içeceklerden para istiyorlar bir daha asla gitmem.. BERBAT.Resimlerde görüldüğü gibi kesinlikle değil

Teşekkürler 279fatihe
26 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı

İçeceklere ikram diyorlar sonrasında çıkış yaparken içtiklerimizin ücretini istiyorlar.
Odalarda ki ısı çok az çok soğuk oluyor.
Odalarda bir tane bile dolap yok.
Kahvaltı yönünden kötü.
Bence tercih etmeyin.

Teşekkürler Ayşe K
26 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bize kahvaltıyı serpme dediler önümüze sadece soğuk patates ve soğuk yumurta geldi aşırı kötü hizmet aldık odaları temizlemiyorlar bile ve kahvaltı sonrası ücretsiz dedikleri çay ve kahveden çıkışta para talep ettiler haram olsun asla gitmeyin arkadaslar tamamen para tuzağı

Teşekkürler 708sinemy