bernakarakash

hatırlandığında tebessüm yaratan bir işletme

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 14 Eyl 2021
kapısından girdiğimiz ilk andan itibaren güler yüzleri ve nazik yaklaşımlarıyla bize “iyiki burayı tercih etmişiz” dedirten özverili insanların yaşattığı bir yer burası. gerek işletme müdürü Faruk Bey gerekse de Kübra Hanım ve İbrahim Bey ne zaman bir şeye ihtiyacımız olsa, bir konuda danışsak yüzlerinden eksik etmedikleri tebessümleriyle bize detaylı bilgi vererek yardımcı oldular. önerimiz Faruk Bey’in söylediği yerlerde yemek yenmesi ama günün sonunda mutlaka ve mutlaka İbrahim Bey’in özenle ve ruhunu katarak hazırladığı Türk kahvesinin o rüzgârlı verandada içilmesidir. fiyat olarak uygun, temizlik ve hizmet yönünden tatmin edici, kahvaltılar çeşitli, lezzetli ve doyurucuydu. konumu merkezdeki müzeleri, tarihi yapıları, Balıklıgöl'ü, çarşı ve hanları gezmek için ideal üstelik sabah erken saatlerde yahut akşamları Şanlıurfa’nın eski dokulu sokaklarında yürümek ve şehri tanımak için de birebir.
Konaklama tarihi: Eylül 2021

Narli Ev Butikotel noktasına 0.7 km mesafede
Narli Ev Butikotel noktasına 1.7 km mesafede
₺883
Narli Ev Butikotel noktasına 0.8 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/29 yorum
17 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel konum itibariyle zaten balikligol yaninda oldukca merkezi ve tam bir aile oteli calisanlari ilgili guler yuzlu ozellikle faruk beye tesekkur ediyorum ilgilendi yardimci oldular hepsine cok tesekkurler cok guzel bir ani oldu bize urfaya yolum duserse tekrar kalacak yerim belli iyi gunler

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler KADİR Ö
İşletme Sahibi Narlı Ev Butik Otel - Narli Ev Butikotel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 31 Ekim 2021

5 Ağustos 2021 tarihinde yorum yapıldı

Otele ilk girdiğiniz andan itibaren çok samimi ve sıcak bir enerji alıyorsunuz. Kapıdan karşılanmadan tutun da oteli gezdiren hanımefendinin tatlı sohbetine kadar.. ilk defa urfayı gezdik ailemle. Ve bir daha gitsek yine Narlı ev de kalırız. Odalar temiz ve düzenliydi. Avlusundaki nar ağacı nı çok sevdim. Çalışanlar çok ilgiliydi. Kahvaltısı güzeldi. Özellikle biber salçalı yumurtasını çok sevdimm. Konum olarak harika bi yerde. Ailemle yürüyerek balıklı gölü urfa merkez kapalı çarşıları gezdik. Şark kebap ta yediğim patlıcan kebabı öyle güzeldi ki. Ve mutlaka yemek sonrası gümrükhan da menengiç kahvesi içinn !!!

Konaklama tarihi: Ağustos 2021
Teşekkürler Nurselctn0

11 Temmuz 2021 tarihinde yorum yapıldı

Vedat BULUT beye ve tüm çalışanlara sonsuz teşekkürler kendimizi tatilde değilde evimizde hissettirdiler, kahvaltı ve sunum şekilleri harikaydı otelin konumu şehir in göbeğinde olduğundan tüm gezilecek yerleri yakındı.
HERKESE TAVSİYE EDİLEBİLECEK AİLE OTELİDİR.

Konaklama tarihi: Temmuz 2021
Teşekkürler Fatma_hngn

19 Haziran 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Konumu harika Balıkgöl hemen aşağısında kalıyor. Odalar temiz ve düzenliydi. Kahvaltısı çok iyi. Biber reçelli yumurtaya bayıldık. Personel de çok ilgili çok güleryüzlüydü özellikle resepsiyonda bir bayan var çok güleryüzlü ve ilgiliydi. Ücretsiz vale hizmeti de var bizi çok rahatlattı bu özellik

Konaklama tarihi: Haziran 2021
Teşekkürler 973b_rak

28 Mart 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Cok guzel bir otolde asiri memnun kaldik. Yemek, oda hersey cok guzeldi. Ozellikle herkesin gulen yuzu bizi daha da cok sevindirdi. Herkese cok oneririm urfaya yolunuz duserse kesinlikle burada konaklayabilirsiniz. Cok tesekkurler hersey icin.

Konaklama tarihi: Mart 2021
Teşekkürler Nazkanat