Seval K

Ailecek tatil

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 30 Oca 2024mobil cihaz aracılığıyla
Urfanın tarihini yansıtan çok güzel bir otel çalışan arkadaşlar inanılmaz samimi ve içtendi kendi evimizde hissettirdiler bize içten dostluğunuz için teşekkürler memocan ve ekibi teşekkürler mehmet teşekkürler Ahmet teşekkürler aslan sizleri tanımak çok güzeldi insallah tekrar görüşmek dileğiyle
Konaklama tarihi: Ocak 2024
Nahrin Hotel & Art noktasına 0.2 km mesafede
Harika sohbetlerin ve lezzetlerin tadıldığı avlumuz...
Nahrin Hotel & Art noktasına 0.2 km mesafede
Evcil Hayvan Kabul Edilir
    ₺949
Nahrin Hotel & Art noktasına 0.6 km mesafede
Nahrin Hotel & Art noktasına 0.4 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/38 yorum
26 Ekim 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

İki bayan arkadaş sıra gecesi ve konaklama için geldik sıra gecesi başladı yarım saat sonra ara verip geceyi bitirdiler 3-4 masa olduğu halde sıra gecesini iptal ettiler ki biz İstanbuldan kalkıp özellikle sıra gecesi için geldiğimizi bildikleri halde iptal edildi. Biz anlayışla karşıladık yarın akşamkine katılırız dedik sonrasında masamızı terasa taşımalarını istedik orda devam edelim diye terasa geçtik kız arkadaşımla sohbet muhabbet ediyorduk tabi muhabbet uzadı gece saat 2-3 oldu normal bir şekilde sohbet ediyorduk ki rahatsız olan olduğunu bize söylediler kısa kesicem gecenin 3 ünde bizi resmen otelden kovdular iki bayan olduğumuz halde hiç bir şekilde özür dilemeden otelden kovulduk çok büyük saygısızlıkla karşılaştık arkadaşımla valizimi alıp ödememizi yapıp otelden çıktık gecenin 4 ünde kendimize otel aradık ben çok kez şanlıurfaya geldim ilk defa böyle bir saygısızlık yaşadım ki oradaki insanlar çok misafirperverdir ler sizlerde bilirsiniz ben böyle saygısızlık terbiyesizlik görmedim bu yüzden kesinlikle bu oteli tercih etmeyin etrafta daha nezih misafirperver oteller var onları tercih edin.

Konaklama tarihi: Ekim 2023
Teşekkürler safiye53
26 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Agustos ayinda, esim ve iki kucuk cocugumuzla kaldik. Ayirilan oda tertemizdi ve mis gibi kokuyordu. Kahvalti ve yemeklere zaten diyecek soz bulamiyorum hepsi cok lezzetliydi. Otelin konumu zaten cok merkezi ve her yere yürüme mesafesinde. Ahmet Bey'e guzel sohbetleri ve de alisveris konusunda bizi bizzat kendi aliveris yaptigi yerler goturdugu icin, Mehmet Bey'e her konuda bizimle ilgilendigi ve bir istegimizi ikinci kez soyletmedigi icin ve Ozgur Bey'e de servislerinden dolayi tek tek tesekkur ederiz. Ayrica, sira gecesi ekibine de cok tesekkur ederiz. Çok güzel bir deneyim oldu, eğer bir daha Sanliurfa'ya gideceksek, kalacagimiz yer kesinlikle Nahrin Art Otel.
Her sey için teşekkür ederiz,

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Melek O
14 Eylül 2023 tarihinde yorum yapıldı

Hem otel olarak, hemde sıra gecesi olarak müthiş güzel bir otel. Ahmet bey çok ilgiliydi. Sıra gecesinde kızımın doğum gününü kutladık çok ilgili alakalılardi. Tertemiz bir otel. Hersey için teşekkürler. Gelirsek yine tercihimiz sizlersiniz( nahrin ve palmyra)😍❤

Oda ipucu: Gezilecek yerlere yakın merkezde
Konaklama tarihi: Eylül 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler 460fatosu
9 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Urfa’yı Nahrin ayrıcalığı ile tanımak gerekiyor. Urfa’ya ilk gidişimizde başka bir otelde konaklayıp sıra gecesi için Nahrin e gelmiştik.
O kadar bayıldık ki bir kaç ay sonra iki geceliğine burda konaklamak istedik. İki gün üstüste sıra gecesine rağmen yine de bıkamadık. Sıra gecesi ayrı güzel otelin havası , kalitesi ayrı güzel.
İnanılmaz kibar , samimi ve misafirperver olan Ahmet Bey başta olmak üzere tüm Nahrin ailesine teşekkür ederiz. (Otelden çıkışımızı çoktan yapmış olmamıza rağmen) et yemekten bıkan küçük oğlum tost isteyince normalde olmamasına rağmen otel sahibi Ahmet Bey gidip gerekli malzemeleri aldırıp hepimize koca bir tabak tost ikramında bulundu ve bizi öyle yolcu ettiler . Kesinlikle başka yerde konaklamayı düşünemem tekrar geleceğiz.

Oda ipucu: Alt kat odalar daha otantik Merkezde Otelin ve daların hikayesini mutlaka dinleyin
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler Hdmmydn
1 Temmuz 2023 tarihinde yorum yapıldı

Bir tanıdığımız tavsiyesi ile kaldığımız otelden son derece memnun kalarak ayrıldık. Oda ve banyosu yeterince geniş ve tertemiz. Otelde sıra gecesi yapılıyor, gayet eğlenceli idi. Yemekleri ve kahvaltisi da çok lezzetli. Sıra gecesinde yedigimiz kebaptan sonra Antalya da daha önce kebap yemediğimizi anladık 😊 çalışanlarına ve işletmecisine ilgileri için çok teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere...

Konaklama tarihi: Aralık 2022
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti