ezgi k
Antalya, Türkiye

Urfa ya yine yolumuz düşerse tekrar tercihimiz olur

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 1 Tem 2023
Bir tanıdığımız tavsiyesi ile kaldığımız otelden son derece memnun kalarak ayrıldık. Oda ve banyosu yeterince geniş ve tertemiz. Otelde sıra gecesi yapılıyor, gayet eğlenceli idi. Yemekleri ve kahvaltisi da çok lezzetli. Sıra gecesinde yedigimiz kebaptan sonra Antalya da daha önce kebap yemediğimizi anladık 😊 çalışanlarına ve işletmecisine ilgileri için çok teşekkürler. Tekrar görüşmek üzere...
Konaklama tarihi: Aralık 2022
Nahrin Hotel & Art noktasına 2.1 km mesafede
Nahrin Hotel & Art noktasına 82.2 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Oda servisi
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
9-14/38 yorum
8 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Sıra gecesi için misafir olduk. Tüm ekip çok ilgiliydi. Otel olarak burada kalmadığımız için pişman olduk. Bir dahaki seyahatimizde mutlaka tercih edeceğiz. Otel resmen tarihi eser çok beğendik her yeri tertemizdi. Sıra gecesi olarak da şiddetle tavsiye ederiz. Garson Mehmet bey ve mekan sahibi Ahmet beye özellikle teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
Teşekkürler sibel a
28 Ocak 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel rezervasyonu için göndermiş olduğumuz 500 TL lik kaporayı eşimin rahatsızlanması dolayısıyla gezimizi iptal etmek zorunda kalınca, sağlık sebebini belirttiğimiz halde geri iade etmediler. Alamadığımız hizmete hava parası verdik. Kesinlikle kapora göndermeyin. Rezervasyon adı: Özkan Güdelek.

Konaklama tarihi: Ocak 2023
Teşekkürler ozkurtidil
5 Aralık 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Herşey çok iyiydi özellikle konaklama artı sıra gecesi bir arada olan tek konaklama herşeyiyle mükenmeldi ahmet beye teşekkür ederim memo can beyi dinlemeye gelin lokasyon olarak balıklı gölün ve urfanın merkezinde urfanın muhteşem mutfağı burda

Oda ipucu: Tam merkezi urfanın göbeğinden
Konaklama tarihi: Aralık 2022
Teşekkürler Mine S
17 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı

İlk olarak Mart ayında kalıp tecrübe ettiğim ve ilk tecrübemden 7 ay sonra tekrar gitme isteği uyandıran yer. Urfa çok güzel, Ahmet abi ve Memocan abinin sohbeti ayrı güzel. Temizlik benim için çok çok önemli bir nokta, ilk defa kaldığım bir yerde kendi evimden getirdiğim çarşafları kullanmadım, rahatça duşa girebildim. Çalışanların güler yüzü ilgi alakası on numara. Ayrılırken içimde bir burukluk oluşmadı desem yalan olur. Çevremdeki herkese muhakkak tavsiye ettiğim bir yer. En yakın zamanda yine ordayız :)

Oda ipucu: Tessera....
Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler Miracates
8 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Biz eşimle yalnızca sıra gecesine katıldık, otelde kalmadık. Sıra gecesi muhteşemdi, buradaki deneyimin ardından iyi denen başka bir yerde daha sıra gecesine katıldık, ancak bunun yanına yaklaşamadı. Müzisyen keyifli, davulcu cool, çalışanlar ilgili, ortam ve ambiyans çok iyi, kısacası sıra gecesi için fazlasıyla doğru tercih diyebiliriz..

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler Gezelim123