Otel rezervasyonu için göndermiş olduğumuz 500 TL lik kaporayı eşimin rahatsızlanması dolayısıyla gezimizi iptal etmek zorunda kalınca, sağlık sebebini belirttiğimiz halde geri iade etmediler. Alamadığımız hizmete hava parası verdik. Kesinlikle kapora göndermeyin. Rezervasyon adı: Özkan Güdelek.
Konaklama tarihi: Ocak 2023
Herşey çok iyiydi özellikle konaklama artı sıra gecesi bir arada olan tek konaklama herşeyiyle mükenmeldi ahmet beye teşekkür ederim memo can beyi dinlemeye gelin lokasyon olarak balıklı gölün ve urfanın merkezinde urfanın muhteşem mutfağı burda
Oda ipucu: Tam merkezi urfanın göbeğinden
Konaklama tarihi: Aralık 2022
Mine S adlı kullanıcıdan Nahrin Hotel & Art hakkında bilgi alın
Teşekkürler Mine S
İlk olarak Mart ayında kalıp tecrübe ettiğim ve ilk tecrübemden 7 ay sonra tekrar gitme isteği uyandıran yer. Urfa çok güzel, Ahmet abi ve Memocan abinin sohbeti ayrı güzel. Temizlik benim için çok çok önemli bir nokta, ilk defa kaldığım bir yerde kendi evimden getirdiğim çarşafları kullanmadım, rahatça duşa girebildim. Çalışanların güler yüzü ilgi alakası on numara. Ayrılırken içimde bir burukluk oluşmadı desem yalan olur. Çevremdeki herkese muhakkak tavsiye ettiğim bir yer. En yakın zamanda yine ordayız :)
Oda ipucu: Tessera....
Miracates adlı kullanıcıdan Nahrin Hotel & Art hakkında bilgi alın
Teşekkürler Miracates
Gezelim123
8 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Biz eşimle yalnızca sıra gecesine katıldık, otelde kalmadık. Sıra gecesi muhteşemdi, buradaki deneyimin ardından iyi denen başka bir yerde daha sıra gecesine katıldık, ancak bunun yanına yaklaşamadı. Müzisyen keyifli, davulcu cool, çalışanlar ilgili, ortam ve ambiyans çok iyi, kısacası sıra gecesi için fazlasıyla doğru tercih diyebiliriz..
Konaklama tarihi: Ekim 2022
Gezelim123 adlı kullanıcıdan Nahrin Hotel & Art hakkında bilgi alın
Teşekkürler Gezelim123
Otel çok güzeldi, çalışanlar ve sahibi aile gibiydiler, evimizde bu kadar rahat etmemişizdir. Çocuklu ailelere uygun. Otelin tarihini ve restorasyon hikayesinden çok etkilendik Süleyman bey ve Ahmet beye çok teşekkür ederiz.
Konaklama tarihi: Nisan 2022
173mervee adlı kullanıcıdan Nahrin Hotel & Art hakkında bilgi alın
Teşekkürler 173mervee
mehmetsH6904VU
Şanlıurfa, Türkiye
22 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Otel eski bir manastırdan restore edilerek çok tarihi bir binadan oluşmaktadır güler yüzlü personel ve olağan üstü kahvaltı sunmaktadır bir daha yolumuz düşerse hiç tereddüt Etmeden geliriz hersey için çok teşekkür ederiz Urfa’daki evimiz
Konaklama tarihi: Şubat 2022
mehmetsH6904VU adlı kullanıcıdan Nahrin Hotel & Art hakkında bilgi alın