Montana@

On numara sıra gecesi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 8 Eki 2022mobil cihaz aracılığıyla
Biz eşimle yalnızca sıra gecesine katıldık, otelde kalmadık. Sıra gecesi muhteşemdi, buradaki deneyimin ardından iyi denen başka bir yerde daha sıra gecesine katıldık, ancak bunun yanına yaklaşamadı. Müzisyen keyifli, davulcu cool, çalışanlar ilgili, ortam ve ambiyans çok iyi, kısacası sıra gecesi için fazlasıyla doğru tercih diyebiliriz..
Konaklama tarihi: Ekim 2022
Nahrin Hotel & Art noktasına 0.5 km mesafede
Nahrin Hotel & Art noktasına 0.5 km mesafede
Nahrin Hotel & Art noktasına 1.2 km mesafede
Nahrin Hotel & Art noktasına 1.3 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
14-19/38 yorum
8 Nisan 2022 tarihinde yorum yapıldı

Otel çok güzeldi, çalışanlar ve sahibi aile gibiydiler, evimizde bu kadar rahat etmemişizdir. Çocuklu ailelere uygun. Otelin tarihini ve restorasyon hikayesinden çok etkilendik Süleyman bey ve Ahmet beye çok teşekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Nisan 2022
Teşekkürler 173mervee
22 Şubat 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel eski bir manastırdan restore edilerek çok tarihi bir binadan oluşmaktadır güler yüzlü personel ve olağan üstü kahvaltı sunmaktadır bir daha yolumuz düşerse hiç tereddüt Etmeden geliriz hersey için çok teşekkür ederiz Urfa’daki evimiz

Konaklama tarihi: Şubat 2022
Teşekkürler mehmetsH6904VU
15 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Sıra gecesi ve otelin aynı avlu da olması uygun değil. Tek gece için belki sizde geceye katilabilirsiniz ama. 2. gece davul sesi ile uyumaya çalışmak hiç sevimli değil. Birde gece yarisind sonra avluda yüksek sesli bitmeyem muhabbetler..

Oda ipucu: Sıra gecesi sebebi ile otel de gürültü problemi var.
Konaklama tarihi: Kasım 2021
Teşekkürler Gezgin2020
29 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı

Konum olarak Balıklıgöl’e, müzelere ve tarihi hanlara, çarşıya çok yakın. Terasında Urfa manzarasına karşı, avlusunda ise binanın tarihi dokusunu izleyerek oturmak son derece keyifliydi. Odalar çok geniş ve ferah, temiz ve konforluydu. 1200 yıllık bir manastır tarihi doku korunarak renove edilmiş. Yüksek tavanlar, vitraylar tarihin içinde kaldığımızı hissettirdi.
Son derece ilgili, güleryüzle karşılandığımız, misafirperverlikle işletilen tam bir aile işletmesi. İbrahim bey konaklamamız öncesi tüm sorularımıza içtenlikle yanıt verdi, transfer ihtiyaçlarımızı organize etti. Ahmet bey kapıdan girdiğimiz andan itibaren hoş sohbetiyle oradaydı. Serhat bey her isteğimizi özenle yerine getirdi.
Kahvaltısı yöresel ve yeterliydi.
Ödediğimiz ücretin karşılığını fazlasıyla aldığımızı hissettik.
Ekstra olarak otel avlusunda gerçekleşen sıra gecesi çok keyifliydi, yöresel türküler ve seremonilerle çok hoş, eğlenceli bir akşam geçirdik.

Konaklama tarihi: Ekim 2021
Teşekkürler 867sibela
2 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı

Taş odalar eski süryani manastırının restore edilmiş haliyle Hem sıra gecesi hemde gece konaklamanızı yapabileceğiniz temiz hijyen ve otel sahibinden çalışanlarına ilgili güler yüzlü bi otel herşey için teşekkürler

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler alperpower