koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler durumu. Malesef ama malesef tam bir hayal kırıklığı. Yorumlara bakarak yöresel yemekleri tadmak düşüncesiyle gittik. Girişinde yazılar resimler vs. vs. Göz alıcı bir girişi var. Tabi resimleri ve yazıları yemeyeceğiz. Masamıza oturduktan sonra garson bey (ki bence tek artı tarafı) çok ilgili davrandı. Urfa ya gelmişiz ve mükellef bir sofra kurmak düşüncemiz vardı. Meşhur yemeklerinden sorduk. Domates çorbası ile menüye giriş yaptıklarında istemsiz olarak gülümsedim. Dedim ne alaka? Günün çorbası varmış menüde. Kendilerine kültür elçisi lakabını yakıştıranlar domates çorbasını urfa kültürüne katmışlar. Hadi dedik siz bir şeyler sunamıyorsunuz biz istediklerimizi söyleyelim. Lebeni? Yok. Urfa lahmacun? Yok. Ciğer? Yok. Ne var arkadaşım sizde dedik. Urfa kebabı var dediler. Paşa paşa domates çorbamızı içtik. Dışarıda daha lezzetli yapılan urfa kebabımızı yedik. İyi bir ücret ödeyip çıktık. Yöresel yerlere gidin lütfen. Bunun gibi Gösterişli fakat beş para etmeyen yerlere gidip paranızı ve zevkinizi heba etmeyin.
Konaklama tarihi: Kasım 2022
Mustafa beye ilgisi için çoook teşekkür ederiz kuzu eti yemememe rağmen iştahla kebabımı yedim ilgi ve alakaları yemekleri servisleri mükemmel çok teşekkür ederim herşey içinnn şehir dışından gelecek olanlara tavsiyemdir ilk duragınız burası olsun
Konaklama tarihi: Temmuz 2022
744aleynay adlı kullanıcıdan Cevahir Konuk Evi hakkında bilgi alın
Teşekkürler 744aleynay
Genel Müdür Cevahir Han - Cevahir Konuk Evi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Kasım 2022
Değerli Geri Bildiriminiz İçin Teşekkür Ederiz Efendim Sizleri Tekrar Ağırlamaktan Mutluluk Duyarız.Tekrar Bekleriz.
Yanıtı uygunsuz olarak bildirinTeşekkür ederiz. Gönderiniz için teşekkür ederiz.
basmelya
Türkler, Türkiye
24 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Kasım ayında ailem ve çocuklar ile 6 kişi övüldüğü ve Urfa’da en iyi yer olarak söylendiği için gittik evet yemek lezzet bakımından çoğu yerden iyi hakkını yiyemem dizayn da güzel fakat montla oturup çocukları sıkı sıkı sarıp yemeği bir an önce doymak için yememiz her şeyin önüne geçiyor ısıtıcı soba koymaları sanırım insanı bu ambiyansı yaşamasından mahrum bırakmaz ayrıca alışılmış hoş geldiniz güle güle buyurun sözleri burada değil Urfa genelinde yok zaten sirkülasyonu olan bir memleket biri gelir diğeri gider mantığıyla herkes işine bakıyor. Şehirdeki sadece oradaki en iyi yer urfadaysanız gitmelisiniz .
Konaklama tarihi: Kasım 2021
basmelya adlı kullanıcıdan Cevahir Konuk Evi hakkında bilgi alın
Teşekkürler basmelya
Değerli Geri Bildiriminiz İçin Teşekkür Ederiz Efendim Belirtmiş Olduğunuz Konular Dikkate Alınacaktır Efendim.
Yunus Emre D
6 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Kolay Gelsin İyi Çalışmalar Mekan Çok Güzel Üstelik Hizmet Konusundada Çok Memnun Kaldım Eyyüp Bey e Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım Bir Daha Gitmek İstedigim Mekanlardan Biri Kesinlikle Hizmetinizden Dolayı Çok Teşekkür Ederim İyi Çalışmalar 🙏
Konaklama tarihi: Eylül 2021
Yunus Emre D adlı kullanıcıdan Cevahir Konuk Evi hakkında bilgi alın
Teşekkürler Yunus Emre D
adanaliyiyor
Samsun, Türkiye
5 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Yemekleri çalışanları oldukça iyi ve ilgili temizlik kurallarına uygun fakat benim tarzım daha salaş yerler inceden elit sınıfa hitap ediyor fiyatlar Urfa’nın biraz üstünde fakat bana göre pahalı değil kişi başı 35-50 TL arası sağlam bir şekilde doyma kıvamına getirir aile ile rahat gidilebilecek bir yer
Konaklama tarihi: Ağustos 2020
adanaliyiyor adlı kullanıcıdan Cevahir Konuk Evi hakkında bilgi alın
Teşekkürler adanaliyiyor
hase3463
29 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Gittigimiz bu tarihi mekkan bizlere bir cok farkli deneyim yasatilar, yoresel salatlar ile mezeler ile ve kebaplar ile aldi bizleri goturdu. Yemek sonrasi ise muhtesem bir sira gecesi yaptilar bu denyim gercekten anlatilmaz yasanir Urfaya gelipte cevhairi ugraramamk buyuk bir eksiklik olur.
Şahin bey'e cok tesekkur ederim ilgi alakadan dolayi.
Konaklama tarihi: Temmuz 2020
hase3463 adlı kullanıcıdan Cevahir Konuk Evi hakkında bilgi alın