MelikeY
Türkler, Türkiye

Her yönden buz gibi

5 baloncuk üzerinden 3,0Yorum Zamanı: 23 Kas 2021mobil cihaz aracılığıyla
Kasım ayında ailem ve çocuklar ile 6 kişi övüldüğü ve Urfa’da en iyi yer olarak söylendiği için gittik evet yemek lezzet bakımından çoğu yerden iyi hakkını yiyemem dizayn da güzel fakat montla oturup çocukları sıkı sıkı sarıp yemeği bir an önce doymak için yememiz her şeyin önüne geçiyor ısıtıcı soba koymaları sanırım insanı bu ambiyansı yaşamasından mahrum bırakmaz ayrıca alışılmış hoş geldiniz güle güle buyurun sözleri burada değil Urfa genelinde yok zaten sirkülasyonu olan bir memleket biri gelir diğeri gider mantığıyla herkes işine bakıyor. Şehirdeki sadece oradaki en iyi yer urfadaysanız gitmelisiniz .
Konaklama tarihi: Kasım 2021
Genel Müdür Cevahir Han - Cevahir Konuk Evi, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 6 Kas 2022
Değerli Geri Bildiriminiz İçin Teşekkür Ederiz Efendim Belirtmiş Olduğunuz Konular Dikkate Alınacaktır Efendim.
Cevahir Konuk Evi noktasına 0.7 km mesafede
Cevahir Konuk Evi noktasına 81.9 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Oda servisi
Cevahir Konuk Evi noktasına 2.3 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/98 yorum
6 Eylül 2021 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kolay Gelsin İyi Çalışmalar Mekan Çok Güzel Üstelik Hizmet Konusundada Çok Memnun Kaldım Eyyüp Bey e Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım Bir Daha Gitmek İstedigim Mekanlardan Biri Kesinlikle Hizmetinizden Dolayı Çok Teşekkür Ederim İyi Çalışmalar 🙏

Konaklama tarihi: Eylül 2021
Teşekkürler Yunus Emre D
Genel Müdür Cevahir Han - Cevahir Konuk Evi, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 6 Kasım 2022

Değerli Geri Bildiriminiz İçin Teşekkür Ederiz Efendim Sizleri Tekrar Ağırlamaktan Mutluluk Duyarız.Tekrar Bekleriz.

5 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yemekleri çalışanları oldukça iyi ve ilgili temizlik kurallarına uygun fakat benim tarzım daha salaş yerler inceden elit sınıfa hitap ediyor fiyatlar Urfa’nın biraz üstünde fakat bana göre pahalı değil kişi başı 35-50 TL arası sağlam bir şekilde doyma kıvamına getirir aile ile rahat gidilebilecek bir yer

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler adanaliyiyor

29 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gittigimiz bu tarihi mekkan bizlere bir cok farkli deneyim yasatilar, yoresel salatlar ile mezeler ile ve kebaplar ile aldi bizleri goturdu.
Yemek sonrasi ise muhtesem bir sira gecesi yaptilar bu denyim gercekten anlatilmaz yasanir
Urfaya gelipte cevhairi ugraramamk buyuk bir eksiklik olur.

Şahin bey'e cok tesekkur ederim ilgi alakadan dolayi.

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler hase3463

28 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gerçekten herşeyiyle çok iyiydi servis çok hızlıydı hizmet güleryüzlüydü urfadaki tüm geleneksel yemekler menü de mevcut kesinlikle 1 numara ayrıca Türkiye'nin bir çok yerinde bulamayacağınız yemekler de menüde urfaya gelinirse kesinlikle gidilecek yerlerden

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
Teşekkürler tarikbyzgl

7 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yemekler de atmosfer de çok güzel. Tarihi bir mekan. Ayrıca geniş avlusu nedeniyle aşırı ferah. Çalışanlar çok kibar ve sempatik. Sıra gecesi de gayet iyiydi. Yemekleri ise Urfa’da olduğunuz için rahat olun :))

Konaklama tarihi: Mart 2020
1  Teşekkürler 898tanera