Mirsad

Şaheser

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 3 Oca 2019mobil cihaz aracılığıyla
Tek kelimeyle harikata bir konak.. Çalışanlar hizmet hijyen 10 numaraydı. Sıra geceleri ayrı bir güzellik katmış konağa. Bu konağa emeği geçen herkese teşekkür ederim... Ve kesinlikle şiddetle tavsiyede bulunuyorum.
Konaklama tarihi: Eylül 2018
  • Doubletree
Şehrazat Konağı noktasına 3.5 km mesafede
Kapalı havuz
Şehrazat Konağı noktasına 1.0 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
11-16/22 yorum
24 Aralık 2018 tarihinde yorum yapıldı

Bu otelde 3 gece konakladım. Otelin çevresi insanı biraz ürkütüyor ancak Balıklı göle yürüyerek 5-10 dk içinde gidebiliyorsunuz.Odalar fena değil ama kışın biraz soğuk oluyor, klima 1 saat çalışınca ısınıyor. Temizlik ortalamanın az üstü. Çarşaflar temizdi ancak yerler için aynı şeyi söylemeyeceğim. 3 gün boyunca çöpüm alınmadı. Resepsiyonda ki bey efendi çok kibar ve çözüm odaklı. Sabahları kahvaltı tam ödediğiniz günlük ücrete göre. Kısacası bir fiyat/performans oteli.

Konaklama tarihi: Aralık 2018
  • Seyahat türü: İş için seyahat etti
Teşekkürler 811hakanu
Yönetici İbrahim G - Şehrazat Konağı, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 17 Ocak 2019

Sizleri ağırlamak şereftir efendim , her zaman bekleriz ..

25 Kasım 2018 tarihinde yorum yapıldı

Odalar tam bir hayal kırıklığı;son derece rahatsız ve zevksiz.Personel çok amatör ve yorgun.Kahvaltı lezzetsiz ve çok kötü.Ne odalar nede otel hijyen değil.Burada konaklayacağınıza arabanızda kalın çok daha iyi...

Konaklama tarihi: Kasım 2018
1  Teşekkürler aversant

Bir dahaki sefere hatalarımızı telafi etmek isteriz .. Eksiklerimiz için özür dileriz

28 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Arkadaşımla sürekli dışarda yemek yiyoruz ve farklılık aradığımızdan burayı denemek istedik. İlkin her şey rüya gibiydi atmosferi Harika ... lakin yemekler berbat. Ben kuşbaşı istedim kanatlanıyordu adeta. Kıkırdak etinden yapılmış gibiydi. Beyti sarma istedik o da ketçap soslu tarzında bir şey geldi. Personeller ilgiliydi memnuniyetsizliğimi söylediğimizde hemen değiştirdiler. Ama yerine gelen de çok leziz sayılmazdı. Salata falan da aldık. İki kişi hesabımız 100 tl geldi. Keşke bi ocakbasina gitseydik dedik. Bir daha gideceğimi sanmıyorum. Oradan yemek yiyeceğime kagit 100 tl ti yerim daha lezzetli.

Konaklama tarihi: Eylül 2018
Teşekkürler drizinli
1 Eylül 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Temiz,otantik,merkezi,çalışanlar ilgili,akşam sıra geceleri düzenleniyor ancak biz katılamadık.Kahvaltiyi otelde yaptık.Yoresel bir kahvaltı değildi.Balikli göl ve arkeoloji müzesine çok yakın bu nedenle tercih edilebilir.

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler 789ferdab

Güzel görüşleriniz için teşekkür ederiz efendim , her zaman için sizleri ağırlamak bizim için şereftir..

23 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yeni açılan bir mekan olmasına rağmen hizmet ilgi yemek eğlence mekanın güzelliği açısından çok mükemmel bulduk fiyatlar verilen hizmete oranla çok ucuz dosta tavsiye edilebilecek bir mekan mekan sahiplerine çalışanlara teşekkür ederiz

Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Teşekkürler Gökhan K

Çok teşekkür ederiz efendim, sizleri ağırlamak şerefti..