Ahmetk6363
İstanbul, Türkiye

kültür-tarih-ev kombinasyonu

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 7 Haz 2024
İnsanlar Urfaya özellikle kültür ve tarih deneyimlemek için geliyorlar. Bu otel ikisinin de ev konforunda yaşanabileceği bana göre en güzel mekan. Genel konsept ve oda konsepti sıra dışı. Modern ve soğuk şehir çok otellerinden farklı . İlk andan çıkış yaptığımız ana kadar Urfanın misafirperverliğini sonuna kadar yaşattıkları için teşekkür ederim.
Konaklama tarihi: Haziran 2024
Kapalı havuz
Hotel El Ruha noktasına 0.2 km mesafede
Hotel El Ruha noktasına 0.6 km mesafede
Hotel El Ruha noktasına 2.3 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
16-21/248 yorum
19 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Odalar nefis, temizlik cok iyi, misafirperverlik ve ikramlar cok iyi, kendimizi evimizde gibi hissetik. Yemekleri cok begendik ve bahcede vakit gecirmek ayri bir keyifdi. Sanliurfaya geldigimizde kesinlikle bir daha konaklicagimiz yer.
Kat müdürü Mustafa Bey den, Resepsiyon Remzi Bey den, Belboy Memet Bey den ilgi alakalarindan dolayi tesekkür ederiz.

Konaklama tarihi: Temmuz 2023
Teşekkürler Sara Y
16 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Şanlıurfa'ya gerçekleştirmiş olduğum 4 günlük iş ve gezi seyahatimde konaklama fırsatım olan El Ruha Hotel, her yere ulaşımı kolay merkezi konumu, olanakları, konforu, leziz yemek çeşitliliği ve çalışanlarının ilgisiyle gerçekten unutulmaz bir izlenim bıraktı. Tüm çalışanlara teşekkür ederim. Tekrar konaklamak dileğiyle...

Konaklama tarihi: Ağustos 2023
  • Seyahat türü: Tek başına seyahat etti
Teşekkürler Turgut A
11 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı

Şanlıurfa'nın açık ara en iyi oteli. Her gittiğimde tercih etmekten çok keyif alıyorum. Son derece konforlu ve otantik bir otel. Üstelik konumu Balıklıgöl'ün hemen karşısı. Hem sabah kahvvaltısı hem restaurantı hem de havuz kısmı muhteşem. Kesinlikle tavsiye ederim.

Konaklama tarihi: Mart 2023
Teşekkürler asl_n_12_12
5 Kasım 2022 tarihinde yorum yapıldı

Konum olarak cok iyi ilk giriste harika deyip girdiğiniz bu otelde odalarla karşılaşınca maalesef hayal kırıklığı yaşıyorsunuz odalar inanılmaz derecede pis yerler hali kaplı halıların rengi değişmiş ve kokuyor tur şirketi ayarladigi için mecburen kaldık banyo o kadar kirliydiki duş falan almadım şükürki bir gece kaldık ikinci gece asla olmazdi kahvaltısı çeşit olarak iyiydi ancak odalarda o kadar tiksindim ki kahvalti bile yapamadım

Konaklama tarihi: Kasım 2022
Teşekkürler 593ay_ed
21 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otelin konumu harika ancak bakımsız kalmış, su sistemleri iyi durumda değil..Kalmak zorunda iseniz ön taraftaki odalardan seçiniz. Arka ofalarda kaldık klima santralı sesinden(pencereler kapalı olmasına rağmen) uyuyamadık, sonraki güne yorgun başladık maalesef..

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler Osmanuytun