Kubra K

Genel olarak iyi

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 4 Kas 2020
GAP turunda ilk kaldığımız otel. Odasını çok beğenmedim, ancak kahvaltısı açık büfe temiz güzeldi. Çalışanları da kibar ve yardımcı olmaya çalışıyorlardı herhangi bir problem yaşamadık. Genel olarak memnun kaldım.
Konaklama tarihi: Ekim 2020
Harran Hotel noktasına 82.5 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Oda servisi
Harran Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
7-12/77 yorum
2 Eylül 2020 tarihinde yorum yapıldı

Slm olsun Harran otel ve ailesine ilgi ve alakaları süper otesiydi öncelikle resepsiyondan basliyalim resepsiyonda çalışan Özge hanıma güler yüz ilgi ve alakası dan dolayı kendisine sonsuz şükranlarımı sunarim gelince restoantta çalışan arkadaşlara ve ayrica Mehmet bey bize ilgi ve alakalarindan dolayı kendilerine sevgilerimi sunarım odaları lobisi havuzu kahvaltısı ve açık bufesi süper otesiydi herkese tavsiye ederim saygılarımla isa TEKİN

Konaklama tarihi: Eylül 2020
Teşekkürler 393_sat
11 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı

Oteli aradığımda selçuk bey diye bi arkadaşla tanıştık ve urfa da harika bi tatil yapmamıza vesile oldu otelde de rahat etmemiz için her imkanı sundu otel çok temiz ve yeri de güzeldi. Rahatlıkla kalabileceğiniz bi yer. Selçuk beye de ayrıca teşekkür ederiz gerçekten harika bi insan

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Hatice60
10 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı

Şanlıurfa Harran otel de 3 arkadaş konaklama yaptık.Şehir merkezinde olması , kapalı otoparkı olması ve enfes lezzette açık büfe kahvaltı bakımından çok iyi. Ekip harika, ilgi, alaka, güleryüz süper ötesi. Odalar çok temiz hijyen bakımından çok iyi. Otel de görevli Selçuk beye özellikle çok teşekkür ederiz. çok yardımcı oldu bizlere. Kahvaltı harikaydı. Seyahat etmeyi çok seven biri olaraktan, verilen kaliteli hizmetten , gösterilen ilgi alaka ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler maviskaptan
6 Şubat 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şehir merkezinde konaklayabileceginiz bir otel
Kapalı otoparkı açık büfe kahvaltı hizmeti ile oldukça keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.
Yaz aylarında açık yüzme havuzu ve Havuzbaşı restaurant hizmetlerinde var

Konaklama tarihi: Şubat 2020
1  Teşekkürler karahan47
21 Kasım 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Çok kötü . Sözde dört yıldızlı . Kaldığım en kirli , pis otel . Odaların duvarları küflenmiş , duvardan kablolar sarkıyor , duşakabin kenarları paslanmış ve küflenmiş . Buzdolabının üstüne dökülenler sanki yıllardır temizlenmemiş .

Konaklama tarihi: Kasım 2019
Teşekkürler iktz