Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Rezalet bir otel, kendinin görevli ve yetkili olduğunu bildiren Ömer isimli şahıs çok kaba ve terbiyesiz. Sizin İstanbul'dan olduğunuzu duyunca +50 TL net fiyat çekiyorlar. Son gün orada kalan Şanlıurfa'lı bir abi bize 90 TL'ye kaldığını bildirdi ancak bizden aynı tarihler için 150-TL alınmıştı.
Konaklama tarihi: Nisan 2018
Uyku Kalitesi
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Oda fiyatı internet ortamında 120 tl görülürken 180 tl alan kaba bir resepsiyoniste sahip.. vasat ve gösterişsiz ilkel bir otel. Oda numaranızı söylüyor ve odaya eşlik etmiyorlar bile.Asansöre yalnız biniyorsunuz.yer olmadığı için mecbur kaldık.
Konaklama tarihi: Mayıs 2017
rodin07 adlı kullanıcıdan Hotel Rabis hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler rodin07
Kagan b
16 Eylül 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
İlk açıldığında çok iyiydi. İlk müşterilerindenim. Ama zamanla eskidi ve değişti. Eski hali olsa 5 yıldız veririm ama biraz değişmiş... Mecbur değilsem kalmıyorum... Mecbursam kesinlikle ilk tercihim olur.balıklı göle ve halk pazarına çok yakın...
Konaklama tarihi: Haziran 2015
Kagan b adlı kullanıcıdan Hotel Rabis hakkında bilgi alın
Teşekkürler Kagan b
hotelin konumu şehrin turistik gezilecek yerelere ve çarşı merkezine çok yakın hotelin konforu beş yıldız konforuna yakın odaları geniş ve temiz fiyat ta konforuna göre uygundu beğedim şanlıurfaya giderseniz tavsiye ederim
Konaklama tarihi: Nisan 2013
Yer
Odalar
Temizlik
rıdvanblymz k adlı kullanıcıdan Hotel Rabis hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler rıdvanblymz k
Esimle bayram tatlinde kisa bir Urfa turu yapalim dedik ama ne yazik ki yogun donem oldugu icin neredeyse tum konaklama alternatiflerini degerlendirmek zorunda kaldik. Oteller, cesitli konuk evleri derken Rabis Hoteli gördük ve aramaya devam etmekle ne kadar iyi ettigimizi anladik. Oldukca temiz bir sehir oteli. Odalarda sigara iciliyor olmasi disinda hersey son derece uygun. Calisanlar da otele yakisir sekilde guler yuzlu ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ediyorum....
Konaklama tarihi: Ekim 2013
Saadet B adlı kullanıcıdan Hotel Rabis hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Saadet B
Gezi için ailemle beraber urfa ya gitmeye karar verdik. Aldıgım duyumlarneticesi ile Rabis te kalmaya karar verdik. Ama 90 tl lik fiyatı 130.00 tl ye satmaları beni hayal kırıklığına uğrattı 100 tl daha verip en kral otel de kalırım daha iyi yakışmadı urfalılara bide gece acıktıgımdan otele bi çöp şiş geldi 19 tl neymiş efendim gece tarifesi.Doğalgaz yok klimalar sogutmuyor.Bir daha kalmam Böyle yaparsanız kayıp eden siz olursunuz..............
Konaklama tarihi: Şubat 2013
Yer