İbrahim Ş
İzmir, Türkiye

Sokakta yatın daha iyi

5 baloncuk üzerinden 1,0Yorum Zamanı: 31 Eki 2022
Arkadaşlar pis desem "PİS" kelimesine haksızlık ederim rutubet nem koku sıfır hijyen aklınıza gelebilecek kötü ne varsa o bu otelde mevcut hani o gördüğünüz odalar kahvaltılar var ya hepsi yalan sokakta yatın daha iyi derim ötesi yok
Konaklama tarihi: Ekim 2022
Oda İpucu: Sokakta yatın daha iyi dedik ya
5 baloncuk üzerinden 1,0Temizlik
Beyzade Konak noktasına 0.6 km mesafede
Beyzade Konak noktasına 0.6 km mesafede
Beyzade Konak noktasına 1.0 km mesafede
Harika sohbetlerin ve lezzetlerin tadıldığı avlumuz...
Beyzade Konak noktasına 0.5 km mesafede
Beyzade Konak noktasına 0.5 km mesafede
el ruha
Beyzade Konak noktasına 0.9 km mesafede
Beyzade Konak noktasına 1.4 km mesafede
Şanlıurfa bölgesindeki diğer otellere bakın
3-8/43 yorum
12 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

hijyen namına hiçbir şey yoktu! oda + kahvaltı olarak anlaştığımız halde kahvaltı vermediler. otel genel olarak pis ve bakımsızdı. wc-lavabo çok dar, pis ve kullanışsız. sokakta kalmadığınız sürece tavsiye etmem.

Konaklama tarihi: Mayıs 2022
2  Teşekkürler 532hayatia
9 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Urfa seyahatinde kaldığım otel ..Otel demeye bin şahit lazım ..Bu otelde Tarihi Konak ile kirliliği birbirine karıştırmışlar ..Kirli olması bir yana çalışanların tavırları ayrıca sinir bozucu ..Bu yazdıklarıma muhtemelen otelin cevabı ; siz kesinlikle bizim otelde kalmadınız ,ben olsam kalmazdım böyle bir otelde diye cevap vereceklerdir ..Kalmanızı kesinlikle tavsiye etmem ..Bu dediklerimi dikkatte alıp otele yerleşmeden önce odalara bakarsanız zaten dediklerimde ne kadar haklı olduğumu anlayacaksınız ..

2  Teşekkürler suatgnc
6 Kasım 2021 tarihinde yorum yapıldı

Asla olumlu yorumlara aldanmayın çoğunun sahte olduğunu düşünüyorum..Şimdiye kadar yurtiçi/yurtdışı 100’den fazla otelde kalmışımdır..Açık ara en kötüsüydü..Odalar inanılmaz derecede pis..yataklarda ne çarşaf ne pike var..gece yarısı vardık mecburiyetten 100 TL bile ederi olmayan odaya 400 TL verdik..Küçük bebeğim olmasa asla ama asla o pisss odada kalmazdım arabada kalmak daha konforlu olurdu..sorunlarımızı dile getirdiğimizde otel sahibi çok çirkin pişkince sözler sarfedip kavga çıkardı.Kahvaltısı vasat ötesi..Turizm kimlere emanet çok yazık..

2  Teşekkürler sevtapcaglayangil
31 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı

Bugüne kadar kaldığım en berbat yer desem bile az o derece kötü bir konaklamaydı. Resmi tatil nedeniyle bir çok otelin dolu olduğu Bir dönemde beyzade konakta kalmak zorunda kaldık bunun farkında olan işletmecisi normalde 200 liralık otel için 400 lira talep etti ve 400 lira karşılığında çarşafı olmayan kokan yatakta yattık. Yorganın üzerinde milyonlarca leke vardı neyseki değiştirdiler. Lavabonun içinde bir yumak saç vardı biZden önce konaklayıp tıraş olanların sakalları bile lavabonun üzerindeydi aynanın ve musluğun yıllardır yıkanmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Banyo o kadar dardı ki yaşam mücadelesi vermek zorunda kalıyosunuz ve daha fazla kirlenmemek için duş almamayı tercih ediyosunuz. Odaya sinen tuvalet kokusunda bir gece geçirmek zorunda kaldık. Kahvaltı yapılan yerde masaların üzerinde muhtemelen aylar önceden kalan ekmek kırıntıları vardı.Bu şikayetlerimizi dile getirdiğimizde saygısız bir uslupla karşıladı işletmeci bizi sesini yükseltip dişlerini sıktı resmen bizimle konuşurken. Temizlik konusunda haksız olduklarının farkındaydılar sadece odayı temizlemeyi teklif ettiler bizim ilk başta temiz bir odada kalmamız gerekmez miydi zaten?.Anlatabileceğim daha çok şey var daha fazla konuşmak anlamsız kısacası sokakta kalsanız daha nezih ve temiz olur emin olun asla tavsiye etmiyorum aslaaa. Fake hesaplardan yapılan iyi yorumlara aldanmayın asla tavsiye edebileceğim tek şey bu

Teşekkürler 861ferahg
29 Ekim 2021 tarihinde yorum yapıldı

Aşırı pis bir otel. Tuvalet banyosuyla çarşafıyla yorganıyla eşyalarıyla tam leş ötesi.başka yer bulamadık diye kalmıştık. 2 günlük ayarladık ilk sabahtan kaçtık.Resepsiyondaki atarlı arkadaşa şikayetlerimizi söylüyoruz, “ beklentiniz 5 yıldızlı otel gibi”diyor. herkesten 200 tl bizden 400 TL aldın diyoruz, “ bunu bilerek geldiniz” diyor. İnternete yazacağız diyoruz öfkeden dişini sıkıyor.”O zaman 2. Günün parasını da verin” diyor. Maalesef Urfa denince burası hep aklıma gelecek

Teşekkürler 44serdar_