Bugüne kadar kaldığım en berbat yer desem bile az o derece kötü bir konaklamaydı. Resmi tatil nedeniyle bir çok otelin dolu olduğu Bir dönemde beyzade konakta kalmak zorunda kaldık bunun farkında olan işletmecisi normalde 200 liralık otel için 400 lira talep etti ve 400 lira karşılığında çarşafı olmayan kokan yatakta yattık. Yorganın üzerinde milyonlarca leke vardı neyseki değiştirdiler. Lavabonun içinde bir yumak saç vardı biZden önce konaklayıp tıraş olanların sakalları bile lavabonun üzerindeydi aynanın ve musluğun yıllardır yıkanmadığına yemin edebilirim ama ispatlayamam. Banyo o kadar dardı ki yaşam mücadelesi vermek zorunda kalıyosunuz ve daha fazla kirlenmemek için duş almamayı tercih ediyosunuz. Odaya sinen tuvalet kokusunda bir gece geçirmek zorunda kaldık. Kahvaltı yapılan yerde masaların üzerinde muhtemelen aylar önceden kalan ekmek kırıntıları vardı.Bu şikayetlerimizi dile getirdiğimizde saygısız bir uslupla karşıladı işletmeci bizi sesini yükseltip dişlerini sıktı resmen bizimle konuşurken. Temizlik konusunda haksız olduklarının farkındaydılar sadece odayı temizlemeyi teklif ettiler bizim ilk başta temiz bir odada kalmamız gerekmez miydi zaten?.Anlatabileceğim daha çok şey var daha fazla konuşmak anlamsız kısacası sokakta kalsanız daha nezih ve temiz olur emin olun asla tavsiye etmiyorum aslaaa. Fake hesaplardan yapılan iyi yorumlara aldanmayın asla tavsiye edebileceğim tek şey bu