Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. Tripadvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Çarşıya balıklıgöle yürüme mesafesinde tarihi mekanların içinde otantik bir mekan fiyatına göre mükemmel bir mekan avlusunda kahvaltının lezzeti bir başka Bence tarihin içinde tarihi yaşayabilirsiniz sadece beklentileri yüksek tutmayın ve bardağın dolu tarafından bakın
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
Bize yapılan ödemeler, gösterilen fiyatların sırasını nasıl etkiler? Oda tipleri farklı olabilir.
Otantik ortamı mükemmel işletmesiyle yapmış olduğumuz 6 günlük konaklama bize urfa nın tarihi dokusunu yaşattı Şanlıurfanın tatlı huzur veren ortamını bize yaşattığınızdan dolayı Teşekkür ederiz beyzadekonak
Ayse K adlı kullanıcıdan Beyzade Konak hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ayse K
Ceyda Ö
23 Ağustos 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
2018 kurban bayramı tatilimizde 1 gece 2 oda konakladık.merkezi yerde diye tercih ettik ama çok pişman olduk,odalar çok eski ve pis,personel ilgili ama bu pis olması gerçeğini değiştirmiyor,kahvaltısı idare eder,derhal iyi bir tadilattan geçmesi gerekiyor
Ceyda Ö adlı kullanıcıdan Beyzade Konak hakkında bilgi alın
Teşekkürler Ceyda Ö
Adem T
19 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Gideceğimde içinde bazı kuşkularla gittim. Ama odalar temiz çalışanlar samimi hizmet çok güzel ve Balıklıgöl’le çok yakın bu yorumları yapanlar ne dayanarak yaptıklar çok merak ediyorum. Kesinlikle konaklanacak bir tesis.
Adem T adlı kullanıcıdan Beyzade Konak hakkında bilgi alın
1 Teşekkürler Adem T
SerapGndy
İstanbul, Türkiye
18 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Konaklamalı Urfa ziyaretimizin en kötü hayal kırıklığı ve sinir bozukluğu yaratan noktasıdır. şükürler olsun ki yorumlardan anladığım konaklamayı burada yapmamışız ama bize de sıra gecesi faciası yaşattılar ki sıra gecesi denmez buna zaten. Otelimiz bu dolandırıcılarla anlaşma yapmışlar ve bizi buraya yönlendirdiler ki anlaşma yapılan menü ya da ağırlama zaten olmadı resmen kebaplar önceden hazırlanmış streç filimle kapatılmış tabaklarda 4 köfte şeklinde soğuk geldi masa da paket ayran herkes bir bahçeye boncuk gibi dizilmiş o halimizi anımsadığımda aklıma ilk gelen kızılay çadırında yemek yendiğimiz di. Kii yemekte yenmez orada o sıra gecesi kebapları,müziği, sonrasında çiğ köftesi tatlı sı ve mırrayı unutun aklı olan gitmez oraya hiç bir şekilde. Tabi biz boş durmadık sorduk bu ne rezalet açıklama da şu oldu daha kalabalık bir grup geldi sizin gideceğiniz yeri onlara verdik :) anlayacağınız urfa için genel yorumum esnafı da dahil olmak üzere bir ikisi hariç hepsi dolandırıcı ve yüzsüzler bunu yüzüne gülerek yapmaları da ayrı bir meziyet.
SerapGndy adlı kullanıcıdan Beyzade Konak hakkında bilgi alın
4 Teşekkürler SerapGndy
Kdr_Ysm
İstanbul, Türkiye
3 Mart 2018 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla
Çardaklı köşte sıra gecesi için yer ayırttıktan sonra konaklamanın nasıl olduğunu sorduk. bağlı oldukları beyzade konağinda yer ayırdıklarını belirttiler. otel eski urfa içinde yani tarihi mekanların olduğu yerde ama bir o kadarda kirli sokaklar ve eski binaların olduğu sokakta idi . Otele 14.00 da geldik , ancak çok kibar olan orel görevlileri temizlik henüz bitmedi 17.00 da tamamlanacak dedi peki dedik dolaşmaya çıktık valizimizi giriş e biraktık masa altı bir yere . Dolaştık 17.30 da geldik deli gibi yağmurdan ileri derecede islaktık otele geldik . Oda henuz temizlenmemiş yerler islakti banyo tuvalet ıslaktı. Bildiğimiz tarla çizmesi giyen bir bayan temizlik yapıyordu bayana bir şey diyemedim çünkü tek başina temizlik yapmaya çalişiyordu . Yatak eski, çarşaflar ve yorgan yırtılmaya yakın krem rengi gri hale gelmiş eskilikten . Odada eşya koyacağiniz herhangi bir komidin yoktu. Otoparkta önceki yıllarda anlatıldığı gibi arka sokakta ki oto yıkama da kalıyor araç almak birakmak da problem malesef .
Kdr_Ysm adlı kullanıcıdan Beyzade Konak hakkında bilgi alın
Teşekkürler Kdr_Ysm