Merhabalar,
Memleketime tatile gelirken açıkçası kuşkularım vardı, daha önceki Ege ve Akdeniz deneyimlerim sebebiyle acaba soruları vardı.
Öncelikle Sinop Merkez atanamayan bir Ege tatil kasabası gibiydi, belediyecilik konusunda keşke daha duyarlı bir belediye olsa ve bu güzel şehir daha çok turist çekse.
Havalimanından 10 dk. civarı süren bir yolculuk yaptım. Şehir Merkezinede 10 dk. civarı süren bir mesafesi var.Benim gibi aracınız yoksa tam önünden minibüsler geçiyor.
Otel bence Sinop'un en güzel plajlarının olduğu bölgede bulunuyor. Ay ışığı Plajı, Mavi Ay Plajı vs. DSI plajını kullanamadık sanırım Covid nedeniyle günübürlik misafir kabul etmiyormuş.
Otel gerçekten güzel dizayn edilmiş ve manzarası mükemmel bir yere sahipti. (deniz manzaralı oda).
Aile odasında kaldık ve oda tabiri caizse yayla gibiydi ama birşey hariç banyo :) Emrah Bey ilede paylaştım.
Sabah kahvaltısı harikulade idi.Harika bir Manzaraya karşı güzel kahvaltılar yaptık. Çalışan arkadaşlar güleryüzlü ve kaibarlardı.
Akşam yemeği isteğe bağlı alabiliyorsunuz ben bir akşam tercih ettim ama tavsiye ederim.
Uzun lafın kısası gerek konumu, gerek hizmeti ve manzarası sebebiyle kesinlikle tavsiye ederim...
Sevgiler, saygılar.