Desteklenmeyen bir internet tarayıcısı kullandığınızı fark ettik. TripAdvisor internet sitesi düzgün olarak görüntülenemeyebilir.Aşağıdaki internet tarayıcılarını destekliyoruz:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Samos' un en guzel oteli”

- için en uygun fiyatlar
Giriş gg.aa.yyyy Çıkış gg.aa.yyyy
Fiyatlar 1 oda, 2 yetişkin içindir
Fiyatları Göster
En beğenilen seyahat sitelerindeki en iyi fiyatları karşılaştırın
ve 8 işletme daha!
Proteas Blu Resort
Mükemmellik Sertifikası
Yorum Zamanı: 30 Nisan 2017 mobil cihaz aracılığıyla

doga huzur konfor hepsi bir arada Samos daki en iyi otel diyebilirim hersey cok ozenli manzara mukemmel deniz sahili piril piril son derece temiz ve bakimli bircok farkli kosede keyifli zaman gecirilebilir

Konaklama tarihi: Nisan 2017, seyahat türü: Çift olarak
Teşekkürler Aslı A
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων PBResort - Proteas Blu Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Haziran 2017
Google Çevirisi

Dear Asli A,

Thank you for choosing Proteas Blu Resort for your precious holidays and for sharing your feedback!

It is our pleasure to know that you had an enjoyable stay and the holiday experience that we wish our guests to have.

We are glad you appreciated the cleanliness and tranquility of our beach, which is ideal for unique moments of relaxation.

We wish to welcome you again in our premises!

Have an enjoyable summer!

#Sea you soon!

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Bir Yorum YazınYorumlar (505)
Gezgin puanı
Gezgin tipi
Dönem
Dil
  • Diğer diller

1-5/505 yorum

Yorum Zamanı: 24 Nisan 2017

Hotel servis ve personel oldukça iyi. Dinlenme amacı olan kişilerin özellikle mayıs eylül ve ekim aylarını tercih etmelerini öneririm.. Maznara ve doğa ile yakın konumu sizi oldukça rahatlatacaktır. Terasa yakın balkonlar oldukça keyifli ve dinlendiricidir.

Konaklama tarihi: Kasım 2016
1  Teşekkürler vedatkazancoglu
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων PBResort - Proteas Blu Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 3 Haziran 2017
Google Çevirisi

Dear Vedatkazancoglu,

We would like to thank you for choosing Proteas Blu Resort as your preferred place to spend your holidays in Samos!

We are delighted to find out that you had the relaxing vacations that you desired and that you enjoyed the peace and tranquility that we strive to offer.

Your special reference to our service and staff is greatly appreciated. It is encouraging to know that our goal to respond to our guests’ needs has been achieved.

We are looking forward to welcoming you again here at Proteas Blu Resort and we wish you a pleasant summer!

#Sea you soon!

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 8 Temmuz 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir yer.deniz muhteşem, havuz çalışanların güleryüzlülüğü herşey çok güzel sakin huzurlu ve tertemiz bir otel çocuk olmaması da sakinliğe etken . Kafa dinlemek için gidilmesi gereken en güzel otellerden biri . Tüm çalışanlara ve Daphne hanıma çok teşekkürler

Konaklama tarihi: Temmuz 2016, seyahat türü: Çift olarak
Teşekkürler TC Simge S
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων PBResort - Proteas Blu Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Temmuz 2016
Google Çevirisi

Dear TC Simge S,

We would like to thank you for choosing our premises for your vacations.

Your review is a pleasure to read as our goal is to offer our guests an unforgettable experience from the beginning of their stay to end. We are happy to know we have achieved that.

Please be assured we will convey to our staff all your kind comments and we will send your greetings to Mrs. Daphne as well.

As a Couples and Adults Only hotel, our goal is to provide serenity and a relaxing atmosphere.

We will be glad to welcome you again in our premises one day and we wish you a sunny and enjoyable summer!

#SEAyousoon

Iliana Sigala
Guest Relations Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 18 Mayıs 2016 mobil cihaz aracılığıyla

Phytagoria limaninda feribottan iner inmez taksiyle 5 dakikada otele varabiliyorsunuz..biz mayis doneminde gittigimiz icin otel sakindi.reception güleryüzlü,çalışanlar ilgili ..kahvaltı da bol çeşit var fakat damak zevkine göre değişir bence yorum..aksam yemegine hic gitmedik bilemiyorum.otel hakkinda söylenebilecek en güzel şey sahili ,şezlongların temizliği ve konforu,sallanan kocaman tahta hamaklar mevsimsel olarak bomboştu ve çok keyifliydi..otel aradiginiz herseyi size sagliyor bence.merkeze yakinligi super..tekrar gidip gene orada kalacağımıza eminiz..tercih edin derim naçizane

Konaklama tarihi: Mayıs 2016, seyahat türü: Çift olarak
2  Teşekkürler Berna S
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων PBResort - Proteas Blu Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 20 Temmuz 2016
Google Çevirisi

Dear Berna S,

Thank you for selecting Proteas Blu Resort to spend your holidays during your visit to Samos.

We are beyond pleased to read such a valuable review and to have met your expectations.

We do our utmost to offer facilities and options to satisfy all our guests' needs. Thank you for justifying all our efforts for constant improvement.

Rest assured we will convey all your kind words to the Reception Desk.

Looking forward to visiting us again and wishing you a sunny and happy summer!

#SEAyousoon

Iliana Sigala
Guest Relations Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Yorum Zamanı: 12 Ekim 2015

Samos ada genelinde kalınacak en iyi seçenek. Çok iyi ağırlanma, güleryüz,nezaket var. Otel konum olarak samos merkez Vathi ile Pythagorin arasında nefis bir koyda yer alıyor. Sessiz ve huzur dolu. Odalar büyük ve konforlu. temizlik çok çok iyi. Spa ve havuz güzel. Kahvaltı yeterli ve lezzetli. Huzur ve konfor için ideal. Şiddetle önerilir. Başta resepsiyonistler olmak üzere herkese teşekkürler.

Oda İpucu: deniz gören ilk sıra odalar
Odayla ilgili diğer ipuçlarını gör
  • Konaklama tarihi: Ekim 2015, seyahat türü: Çift olarak
    • Değer
    • Uyku Kalitesi
    • Hizmet
1  Teşekkürler drcyavuz
Bu yorum bir TripAdvisor üyesinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων PBResort - Proteas Blu Resort, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 16 Ekim 2015
Google Çevirisi

Dear dryavuz,

Thank you for spending your precious holidays at Proteas Blu Resort!

It is pleasing to know you have enjoyed your stay and have been left satisfied with our service.

It is rewarding to see such comments as it is our goal to convey the tranquil atmosphere of our Resort to our guests.

Thank you for your reference to our Adam and Eve Spa, the ultimate place for relaxation!

Please be assured your wonderful feedback on our staffs' service and receptionists will be passed on to them.

Your review overall was a pleasure to read. It would be great to have you visit us again some time in the future.

Till then we wish you a safe autumn!

#SEAyousoon


Iliana Sigala
Guest Relations Manager

Yanıtı uygunsuz olarak bildirin
Bu yanıt bir yönetim temsilcisinin kişisel görüşü olup TripAdvisor LLC şirketine ait değildir.
Beğenebileceğiniz başka oteller...
Pythagorion yakınlarındaki bu konaklama yerlerini de dikkate al
3,1 km mesafede
Fito Aqua Bleu Resort
Fito Aqua Bleu Resort
Pythagorion bölgesinde 37 yer arasından 1.
439 yorum
2,8 km mesafede
Doryssa Seaside Resort
Doryssa Seaside Resort
Pythagorion bölgesinde 37 yer arasından 3.
667 yorum
13,1 km mesafede
Armonia Bay Hotel
Armonia Bay Hotel
Kokkari bölgesinde 20 yer arasından 1.
220 yorum
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
26,5 km mesafede
Samaina Inn Hotel
Samaina Inn Hotel
Karlovasi bölgesinde 8 yer arasından 1.
267 yorum
7,8 km mesafede
Kerveli Village Hotel
Kerveli Village Hotel
Kerveli bölgesinde 1 yer arasından 1.
186 yorum
0,3 km mesafede
Princessa Riviera Resort
Princessa Riviera Resort
Pythagorion bölgesinde 37 yer arasından 14.
133 yorum
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster
Fiyatları Göster

Proteas Blu Resort - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!

Bir Yorum Yazın Resim Ekleyin

Proteas Blu Resort hakkında ek bilgiler

Adres: Pountes | Samos I North Aegean, Pythagorion 831 03, Yunanistan
Konum: Yunanistan > Kuzey Doğu Ege Adaları > Sámos > Pythagorion
Olanaklar
Bar/Oturma Salonu Plaj İçecek Seçenekleri İnternet Bağlantılı İş Amaçlı Bölüm Spor Salonlu/Spor Odalı Fitness Merkezi Ücretsiz Kahvaltı Ücretsiz Yüksek Hızda İnternet (WiFi) Ücretsiz Otopark Restoran Oda Servisi Spa Süitler Yüzme Havuzu Tekerlekli sandalye Havaalanı Ulaşım Hizmeti
Otel Stili:
2. Sıradaki Sahil Oteli - Pythagorion
2. Sıradaki Romantik Otel - Pythagorion
Fiyat Aralığı: ₺413 - ₺1.143 (Standart Oda için Ortalama Fiyatlar temel alınmıştır)
Otel Sınıfı:5 yıldız — Proteas Blu Resort 5*
Oda sayısı: 112
Rezervasyon Seçenekleri:
TripAdvisor, Booking.com, Tatilsepeti, Agoda ve TripOnline SA ile iş ortaklığı yapmaktan gurur duyar, bu nedenle Proteas Blu Resort rezervasyonlarınızı güvenle yapabilirsiniz. Her zaman en iyi indirimler ve özel tekliflerle, her ay milyonlarca seyahat edene hem tatil hem de iş seyahatleri için yardımcı oluyoruz.
Diğer Adı:
Proteas Blu Hotel Pythagorion
Hotel Proteas Bay

Bu Sizin TripAdvisor Kaydınız mı?

Bu işletmenin sahibi veya müdürü müsünüz? Yorumlara yanıt vermek, profilinizi güncellemek ve bunun gibi pek çok şeyi yapabilmek için kaydın size ait olduğunu ücretsiz olarak doğrulayın.

Kaydınızın Size Ait Olduğunu Doğrulayın