ezgi ö
İstanbul, Türkiye

Güzel otel, kötü müşteri ilişkileri

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 3 Nis 2023mobil cihaz aracılığıyla
Otel gerçekten sanat eseri gibi. Her yeri inanılmaz zevk ve özenle dekore edilmiş. Odalar temiz. Manzara harika. Ancak servis, daha doğrusu müşteri ilişkileri gerçekten kötü. Büyükadadaki otellerin 3 katı fiyat ödeyince daha güler yüzlü bir servis bekliyorsunuz. 2 akşam kaldık, 1 akşamda bir nikah etkinliği gerekçe gösterilerek barda oturmamıza izin verilmedi. Kahvaltı 11:30a dek denmişti ki bu bile çok erken, pazartesi 10da odayı arayıp "hafta içi 10:30ta bitiyor" diye haber verdiler. İndik, oturduğumuz masadan "kahvaltı masaları ayrı" denilerek kaldırıldık. 1 gece akşam yemeğini otelde tercih ettik. Açıkçası fiyatlar çok aşırı, lezzetler de ortalamaydı. Ve mutfak 21:30da kapanıyor, inanılmaz erken ve garip. Son olarak şu çok garibime gitti, hiçbir tuvalette tuvalet fırçası yok. Ömrümde ilk kez böyle bir şey gördüm, ne düşünülmüş anlamadım.
Konaklama tarihi: Nisan 2023
Oda servisi
Splendid Palace Hotel noktasına 0.6 km mesafede
Splendid Palace Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Splendid Palace Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Splendid Palace Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Splendid Palace Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Splendid Palace Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Gezginlere fotoğrafınız hakkında daha fazla bilgi verin
    ₺850
Splendid Palace Hotel noktasına 0.7 km mesafede
    ₺899
Oda servisi
Büyükada bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/245 yorum
28 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Haftasonu için gittik hiç beğenmedik güzel bi karşılama yok sanki müze gezisi gibi girdik içeri odaya çıktık eski bi oda herşey kötü tv çalışmıyor zaten klima yok gece buz gibi üşüdük sabahı zor ettik ,yerler sallanıyor acayip baş döndürücü ,banyo bomboş telefon açıyoruz resepsiyon herşeye yok diyor,yok demekten rahatsız değiller, çabaları yok misafiri mutlu etmeye, memnun göndermeye ,odada eşyamızı unuttuk orda olduğundan eminiz vermediler hk eğitimi de yok yani hırsızlıkta var otelde malesef çok kötü bi deneyim sakın ama sakın gitmeyinnn çıkarken kahve içtik onun da ücretini aldılar çok güzel bi tatil yapmışsız gibi ikram olması gerekirken kısaca otelcilipi bilmiyorlar.Akşam yemeği için orda yemek istiyorum otel müdürü hanfendi otel misafirine öncelik veremeyeceğini dışardan rezervasyon olduğunu söylüyor bi kaç güzel masa otel misafiri için ayrılır normalde,bu otelde misafir depil restaurantın dolması önemli yine cevaplar misafir memnuniyeti içemiyor.

Konaklama tarihi: Eylül 2022
1  Teşekkürler Pelin17
25 Eylül 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Bu cumartesi günü 1 geceliğine gittik, büyükada’daki rakip otellere göre oldukça yüksek bir rakam ödedik. Ancak ödediğiniz paranın karşılığını otelde almanız imkansız…odamızın TV’si bozuktu, Otelde akşam shiftinde teknik servisten kimse bulunmuyor…tv’yi yapamadılar ve bozuk tv ile bizi baş başa bıraktılar…odada lif yoktu, 2 kişi kalacak olmamıza rağmen, odadaki buklet malzemeleri tek kişilik koyulmuştu. Otele giriş yapar yapmaz, otelin müdürü ve resepsiyonist “hoşgeldiniz” bile demeden, ödemeyi sizden çekemedik şeklinde direk parayı istedi…otel odaları oldukça eski, yürüdükçe yerler sallanıyor, temizlik oldukça yetersiz odalarda…yatmam için koyulan yastığın resmini ekledim, görebilirsiniz. Yastık kılıfı küf içinde…otel odalarında klima yok, gece inanılmaz üşüdük, ısıtıcı da bulunmuyor…kısacası splendid palace beklentimizi asla karşılamadı, verdiğimiz o kadar yüksek ücrete çok üzüldük, hiç bir hizmet de alamadık …bi daha da asla gitmeyiz ve tavsiye de etmeyiz…

Oda ipucu: Gitmeyiniz, eviniz bu otelden daha konforludur.
Konaklama tarihi: Eylül 2022
Teşekkürler gezginnehirr
1 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşim ile yıldönümü için gittiğimiz tatilimizde çok memnun kaldık. Yemek malzemeleri hep taze hem de kaliteli özenle seçilmiş. Otelin ortak alanları ve odaları geniş ve ferah üstelik tarihsel yapısıyla dinlendiriyor. Çalışanlar ilgili, mutlu ve mekanı sahiplenmis. Misafire özel alaka da göstermeleri ayrıcalıklı hissettirdi

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Balca A
6 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Tarihiyle, manzarasıyla, muhteşem personeliyle muazzam bir otel. Her bir köşesi zarif detaylarla süslü. Tertemiz odaları, kaliteli yemekleri. Büyükada’nın dört yapraklı yoncası. Misafir ilişkileri Pelin Hanım’a sonsuz teşekkürler.🙏🏻 Havva Hanım’a teşekkürler. Her personeline tek tek teşekkürler. Tekrar görüşmek dileğiyle.🙏🏻🥰

Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler Tubaaydin2
29 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

19 mayıs tatilinde Splendid otele gittim, çok beğendim. Agatha Christie filmlerindeki mekanlar gibi tarihi bir otel, personel de çok ilgili ve nazik. Mekan çok şık. Kahvaltıya yetişemediğim için benim için uzattılar. Hangi otel bunu yapar ki.. :)
Her türlü isteğimde ve sorunumda yardımcı olmaya çalıştılar. Hatta bu sebeplerden dolayı tatilimi 1 gün uzattım, tekrar gideceğim.

Oda ipucu: Deniz manzaralı oda isteyin ve hem balkonunuzda hem de otelin ön terasında içeceğinizi yudumlayarak manzaranın tadını çıkarın.
Konaklama tarihi: Mayıs 2022
Teşekkürler gamzerosy