cevriye a

Teşekküler naif otel sahibesi hanımefendi

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 12 Mar 2023
Otel sahibesi hanım efendi çok kibar bir insan
Odalar temiz kahvaltısı güzel otel genel anlamda bakımlı ve güzel odalar sıcacık
Eğer ismini yanlış hatırlamadım ise otel sahibesi miray hn a özellikle teşekkür ederiz kahve yapan ablamızında eline emeğine güler yüzüne sağlık
Konaklama tarihi: Mart 2023
Seyahat türü: Arkadaşlarla seyahat etti
Eskibağ Butik Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Eskibağ Butik Hotel noktasına 0.2 km mesafede
Sizin gibi gezginler için harika bir seçim olan Hotel Carla’ ya hoş geldiniz!Büyükada seyahatindeyken Aya Yorgi Kilisesi'ni (3, 0 km) görmek isteyenler için çok uygun olan Hotel Carla , bu gezilecek yere yalnızca kısa bir mesafede.Odalarda klima, mini bar ve buzdolabı gibi olanaklar bulunuyor. Konuklar ayrıca otel tarafından sunulan ücretsiz wifi sayesinde internete bağlanabilir.
    ₺998
₺801
    ₺925
    ₺927
Eskibağ Butik Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Gezginlere fotoğrafınız hakkında daha fazla bilgi verin
₺849
Eskibağ Butik Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Oda servisi
Eskibağ Butik Hotel noktasına 1.0 km mesafede
Evcil Hayvan Kabul Edilir
Büyükada bölgesindeki diğer otellere bakın
4-9/81 yorum
22 Ağustos 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Otel cook temiz ve ozellikle giristeki ozgur hanim son derece ilgili ve guleryuzlu. Otelin kahvaltisi ztn meshur ve cok guzel lezzetli. Evinizde kahvalti yapar gibi. Odalar tertemiz banyo ozellikle. Gidin kalin

Konaklama tarihi: Ağustos 2020
Teşekkürler Brcpmk
30 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Şubatta gittik ama nedense şimdi yazmak aklıma geldi.. 2017 mayıstaki balayımı geçirdiğimiz otele kışın şubatta geldik 3 yılda hiç değişmemişler o efsane kahvaltı birde sıcacık şömine efsane ötesi idi tesekkurler eskibağ.. bu arada büyükada için en uygun mevsim bence kıştır sakinliği huzuru başka hiçbir zaman bulamazsınız ama bu gittiğimizde nedense sahildeki balık lokantaları kapalı idi..

Konaklama tarihi: Şubat 2020
Teşekkürler Tourist726547
15 Temmuz 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Harika bir plaj, harika bir otel, üstelik otelde konaklama yapılınca, plaja giriş ödenmiyor. İBRAHİM den mutlaka servis alınmalı, tüm ekip çok titiz ancak İbrahim iddialı fark yaratıyor, kafam rahat olsun, güzel bir ada günü yaşayayım diyorsanız, bu otel ve plaj harika bir alternatif. Yemek kalitesi plaj ötesi; müzik çok dengeli, gelen profil herkesin rahat bir gün geçirebilmesi için uygun. Hararetle tavsiye ederim artık her izin günümde gider olduk tüm aile❤️

Konaklama tarihi: Temmuz 2020
1  Teşekkürler billurbillura
9 Mart 2020 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Kahvaltı dahil fiyatı hafta sonu 2 kişi 200 TL ödedik- İskeleye çok yakın yürüme mesafesinde- sessiz bir sokakta.. odaları temiz ve yeterli büyüklükteydi. Tur firmalarına göre otelden rezervasyon yaptırmak daha uygun. Ayrıca erteleme vb konularda çok yardımseverler. 10 aylık bebeğimizle konakladık ve rahat ettik. Tavsiye ediyorum. Kahvaltısı yeterli miktarda, temiz lezzetli ve tazeydi. Ayrıca kahvaltı alanında bir şömine var.. muhtemelen hava ısınana kadar yakarlar..

Konaklama tarihi: Mart 2020
Teşekkürler 922bur_ine
19 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Odalar iki kişi için yeterli adada her yere yakın mesafe olarak, kahvaltısıda zengin ve güzeldi. Biz çok sevdik.. tek sıkıntı ses yalıtımı alt katta ağlayan bebek sesine uyandık ama çok büyük bir problem olarak görmüyorum. Fiyat performans olarak güzeldi. Tekrar tercih eder miyiz? KESİNLİKLE.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Ecemsmn