Burçin E
Gebze, Türkiye

Ucuz ve kaliteli otel

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 9 Mar 2020mobil cihaz aracılığıyla
Kahvaltı dahil fiyatı hafta sonu 2 kişi 200 TL ödedik- İskeleye çok yakın yürüme mesafesinde- sessiz bir sokakta.. odaları temiz ve yeterli büyüklükteydi. Tur firmalarına göre otelden rezervasyon yaptırmak daha uygun. Ayrıca erteleme vb konularda çok yardımseverler. 10 aylık bebeğimizle konakladık ve rahat ettik. Tavsiye ediyorum. Kahvaltısı yeterli miktarda, temiz lezzetli ve tazeydi. Ayrıca kahvaltı alanında bir şömine var.. muhtemelen hava ısınana kadar yakarlar..
Konaklama tarihi: Mart 2020
Eskibağ Butik Hotel noktasına 0.4 km mesafede
Eskibağ Butik Hotel noktasına 0.8 km mesafede
Eskibağ Butik Hotel noktasına 0.7 km mesafede
Eskibağ Butik Hotel noktasına 11.6 km mesafede
Büyükada bölgesindeki diğer otellere bakın
8-13/81 yorum
19 Ekim 2019 tarihinde yorum yapıldı

Odalar iki kişi için yeterli adada her yere yakın mesafe olarak, kahvaltısıda zengin ve güzeldi. Biz çok sevdik.. tek sıkıntı ses yalıtımı alt katta ağlayan bebek sesine uyandık ama çok büyük bir problem olarak görmüyorum. Fiyat performans olarak güzeldi. Tekrar tercih eder miyiz? KESİNLİKLE.

Konaklama tarihi: Ekim 2019
Teşekkürler Ecemsmn
17 Temmuz 2019 tarihinde yorum yapıldı

Adanın çarşı bölgesinin içinde, ancak tam ana cadde üzerinde olmadığı için gürültüden uzak. Güzel ahşap bir bina. Tavanlar yüksek. Yerler ahşap olduğu için üst kattaki misafirlerin yürümesi kolayca duyulabiliyor. Ses açısından hassas kişilere en üst katta konaklamalarını öneririm. Çalışanlar güler yüzlü. Odalar temiz. Açık büfe kahvaltı oldukça zengin, ayrıca kahvaltı sunumunun yapıldığı salon sanki büyük bir evin mutfağı gibi oldukça hoş bir atmosfere sahip. Adanın güney cephesinde otele ait özel bir plaj mevcut. Otel misafirleri plaja ücretsiz ulaşıp giriş yapabiliyor. Plajda yeme-içme fiyatları makul ve plaj personeli de güler yüzlü. Plaj bölgesi rüzgar alan bir yer olduğu için şezlonglarda genellikle şemsiye açılamıyor. Güneşte kalmak istemeyenlerin, tenteli bölgedeki şezlonglara yerleşmesini tavsiye ederim.

Oda ipucu: Ahşap zeminden dolayı, üst katların daha sessiz olacağını düşünüyorum.
Teşekkürler erdurane
22 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı

Hoş bir otel, odaları temiz 2 kişi için yeterli büyüklükte , klimalı ,kahvaltısı ve plajı güzel , iskeleden ücretsiz adanın arkasındaki plajlarina tekneyle götürüyorlar, 2 gece kaldık fiyat performans olarak cok iyi.

Teşekkürler dilaanns
21 Haziran 2019 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Oda temizdi. Banyosu düzgün, kliması çalışıyor, kahvaltısı zengindi. Personel güleryüzlüydü. WIFI var. Lokasyonu çok ideal. Merkeze çok yakın, 5 dakika yürüme mesafesinde ama direkt kalabalığın içinde değil.

Teşekkürler keremuz79
31 Mayıs 2019 tarihinde yorum yapıldı

Geçen hafta sonu 1 gece teraslı odalarında konakladık.Öncelikle oda gerçekten çok temiz ve düzenliydi.Oteli işletenler samimi ve sıcaktı.Normalde adada sahilde yemek yemeği düşünürken onun yerine her şeyi odaya alıp muhteşem manzarasında yemeğe karar verdik. Sabahta açık büfe kahvaltılarını odaya alıp yiyebilir miyiz diye sorduk tabi ki kabul ettiler.Tek ricaları martılara dikkat etmekti.Kahvaltıya da değinmeden geçemeyeceğim cidden çok özenli ve tazeydi. Kendilerine buradan teşekkürediyorum.Sanırım bu yaz bi kaç defa tekrar görüşücez.

Konaklama tarihi: Mayıs 2019
  • Seyahat türü: Çift olarak seyahat etti