10-15/534 yorum
4 Haziran 2023 tarihinde yorum yapıldı

Bir günlük ada tatilimizde, keyifli anılarımıza eşlik eden bu tarihi binayı, binaya adını veren Madam Anastasia’yı ve güler yüzleriyle bizi mutlu eden bu tatlı otelin işletmeci çifti, İsmail Bey ile Özlem Hanım’ı unutmayacağız. Bir daha yollarımızın kesişmesi dileğiyle. Ve unutmadan o balkon dünyanın en güzel balkonlarından biri olabilir. Tek eksi, belki de bizim üç kişilik odamıza özgü olabilir bilmiyorum, banyonun aşırı küçük olmasıydı. Teşekkürler, sevgiler.

Konaklama tarihi: Haziran 2023
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
Teşekkürler esilyy
19 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Planlama konusunda büyük destek veriyor ve ilgi alakalarını çok güzel gösteriyorlar. Sıcak karşılamaları için İsmail Bey ve Özlem Hanım'a çok teşekkürler. Yemek ve mezeler mükemmeldi. Oda tertemiz ve manzara süper. Mimari yapısı ve tarihi insanı büyülüyor. Gidecek herkese keyifli zamanlar diliyorum.

Oda ipucu: Balkon çiftler için mükemmel bir kutlama yeri
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler Sercan S
3 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Büyükada’da yoldan geçen herkesin kafasını şöyle bir çevirip baktıracak güzellikte bir otel.İçeri girdiğinizde büyülenmemek elde değil.O tarihi dokuyu buram buram hissettik.Temizlik konusunda benden tam puan aldı.Sahipleri Özlem Hanım ve İsmail Bey’in ilgisi gerçekten takdire şayandı. Odamız kısmi deniz manzaralıydı ve çok keyifliydi.Gün sonunda odamızın bulunduğu kattaki balkonda manzaraya karşı vakit geçirmek belki de en zevk aldığımız şeylerden biri oldu. Açık büfe kahvaltı oldukça çeşitli ve özenle hazırlanmış tam bir ada kahvaltısıydı. Gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok otelde konaklamış biri olarak Anastasia Meziki kaldığım en büyüleyici otellerden biriydi. Bu eşsiz deneyimi bizlere sunan İsmail Bey ve Özlem Hanım’a sonsuz teşekkürler.Bundan böyle Büyükada’da tek adresim Anastasia Meziki olacak.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler Merve Dila Ö
1 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Büyükada’ya gelince adanın ruhunu yansıtan bir yerde kalmak istedik. Anastasia Meziki otel bunun için harika bir seçimdi. konumu iskeleye ve çarşıya çok yakın. Sahipleri çok güler yüzlü ve misafirperverdiler. Çok iyi ağırlandık. Sabah açık büfe kahvaltısı çok lezzetli ve doyurucuydu. Tarihi köşkün içinde kalmak harika bir duygu. Ayrılırken çok üzüldük. En yakın zamanda tekrar gelmek için sabırsızlanıyoruz. Aynı zamanda Dudaktan kalbe ve hatırla sevgili dizilerinin birçok sahnesi bu otelde çekilmiş. Ada’ya gelince kesinlikle Anastasia Meziki Otel de kalmalısınız.

Konaklama tarihi: Nisan 2023
Teşekkürler Buket A
İşletme Sahibi Ismail Sarıkaya - Anastasia Meziki Butik Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Mayıs 2023

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederiz
Pozitif enerjinizle bizleri motive ettiniz.
Sizi tanıdığımıza çok mutlu olduk:)
Tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler
Meziki ailesi

1 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir deneyimdi. Özlem hanım & İsmail bey ilgi, alaka, güleryüzünüz için çok teşekkürler.. Bebegimiz için getirdiginiz park yatagın özenle hazırlanmış olması :)
1 gece yetmedii, en kısa zamanda tekrarlanacak :)

Konaklama tarihi: Nisan 2023
Teşekkürler özlem k

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederiz:)
Güzeller güzeli bebişiniz yatağını beğendiyse sorun yok demektir:)
Güzel ailenizi tekrar misafir etmek isteriz.
Sevgiler..
Meziki ailesi