Sercan S

Adanın gecesine tatlı bir tebessüm

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 19 May 2023
Planlama konusunda büyük destek veriyor ve ilgi alakalarını çok güzel gösteriyorlar. Sıcak karşılamaları için İsmail Bey ve Özlem Hanım'a çok teşekkürler. Yemek ve mezeler mükemmeldi. Oda tertemiz ve manzara süper. Mimari yapısı ve tarihi insanı büyülüyor. Gidecek herkese keyifli zamanlar diliyorum.
Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Oda İpucu: Balkon çiftler için mükemmel bir kutlama yeri
Gezginlere fotoğrafınız hakkında daha fazla bilgi verin
₺850
₺929
    ₺929
Anastasia Meziki Butik Otel noktasına 0.4 km mesafede
Anastasia Meziki Butik Otel noktasına 0.6 km mesafede
Sizin gibi gezginler için harika bir seçim olan Hotel Carla’ ya hoş geldiniz!Büyükada seyahatindeyken Aya Yorgi Kilisesi'ni (3, 0 km) görmek isteyenler için çok uygun olan Hotel Carla , bu gezilecek yere yalnızca kısa bir mesafede.Odalarda klima, mini bar ve buzdolabı gibi olanaklar bulunuyor. Konuklar ayrıca otel tarafından sunulan ücretsiz wifi sayesinde internete bağlanabilir.
Anastasia Meziki Butik Otel noktasına 0.6 km mesafede
    ₺914
Anastasia Meziki Butik Otel noktasına 0.5 km mesafede
Oda servisi
Anastasia Meziki Butik Otel noktasına 1.0 km mesafede
Büyükada bölgesindeki diğer otellere bakın
12-17/534 yorum
3 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Büyükada’da yoldan geçen herkesin kafasını şöyle bir çevirip baktıracak güzellikte bir otel.İçeri girdiğinizde büyülenmemek elde değil.O tarihi dokuyu buram buram hissettik.Temizlik konusunda benden tam puan aldı.Sahipleri Özlem Hanım ve İsmail Bey’in ilgisi gerçekten takdire şayandı. Odamız kısmi deniz manzaralıydı ve çok keyifliydi.Gün sonunda odamızın bulunduğu kattaki balkonda manzaraya karşı vakit geçirmek belki de en zevk aldığımız şeylerden biri oldu. Açık büfe kahvaltı oldukça çeşitli ve özenle hazırlanmış tam bir ada kahvaltısıydı. Gerek yurtiçi gerek yurtdışı birçok otelde konaklamış biri olarak Anastasia Meziki kaldığım en büyüleyici otellerden biriydi. Bu eşsiz deneyimi bizlere sunan İsmail Bey ve Özlem Hanım’a sonsuz teşekkürler.Bundan böyle Büyükada’da tek adresim Anastasia Meziki olacak.

Konaklama tarihi: Mayıs 2023
Teşekkürler Merve Dila Ö
1 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Büyükada’ya gelince adanın ruhunu yansıtan bir yerde kalmak istedik. Anastasia Meziki otel bunun için harika bir seçimdi. konumu iskeleye ve çarşıya çok yakın. Sahipleri çok güler yüzlü ve misafirperverdiler. Çok iyi ağırlandık. Sabah açık büfe kahvaltısı çok lezzetli ve doyurucuydu. Tarihi köşkün içinde kalmak harika bir duygu. Ayrılırken çok üzüldük. En yakın zamanda tekrar gelmek için sabırsızlanıyoruz. Aynı zamanda Dudaktan kalbe ve hatırla sevgili dizilerinin birçok sahnesi bu otelde çekilmiş. Ada’ya gelince kesinlikle Anastasia Meziki Otel de kalmalısınız.

Teşekkürler Buket A
İşletme Sahibi Ismail Sarıkaya - Anastasia Meziki Butik Otel, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 2 Mayıs 2023

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederiz
Pozitif enerjinizle bizleri motive ettiniz.
Sizi tanıdığımıza çok mutlu olduk:)
Tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler
Meziki ailesi

1 Mayıs 2023 tarihinde yorum yapıldı

Çok güzel bir deneyimdi. Özlem hanım & İsmail bey ilgi, alaka, güleryüzünüz için çok teşekkürler.. Bebegimiz için getirdiginiz park yatagın özenle hazırlanmış olması :)
1 gece yetmedii, en kısa zamanda tekrarlanacak :)

Teşekkürler özlem k

Nazik yorumunuz için çok teşekkür ederiz:)
Güzeller güzeli bebişiniz yatağını beğendiyse sorun yok demektir:)
Güzel ailenizi tekrar misafir etmek isteriz.
Sevgiler..
Meziki ailesi

23 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

Hayatimda para verip huzursuzca kaldiğım tek otel.. isletme sahibi oglum sessiz olsun diye kenara cekip nutuk vermeye kalkarken araya girebildim.bir cocuga ebeveynlerinden izinsiz nutuk cekmek ne hadsizliktir. Cocuk kabul ediyor gozukse de cocugunuz varsa gitmeyin,huzurunuzu kacirmayin. Ismail bey isimli isletme sahibi her gordugunde azarladi bizi..inanilmaz kotu hissettim otelde kaldigim sure boyunca.21-23 nisan bayram tatili nedeniyle adadaki oteller doluydu..asagidaki yorumlari keske okusaymisim, umarim okuyanlara faydali olur yorumum..bir de kahvaltı sirasinda "gelen kedileri beslemeyin sakın" diye azarlandik ki birsey vermemistik, hayvanseverlere duyurulur

1  Teşekkürler Elcin C
23 Nisan 2023 tarihinde yorum yapıldı

21-23 Nisan tarihleri arası otelde konakladık.Tur firmasından Şubat ayında rezervasyon yapmış ve 1 çift bir de 5 yaşında çocuğumuz olacağını belirtmiştik.Buna rağmen otele girişte daha merhaba denmeden oğlumuz için 2 gecelik ek yatak bedeli talep edildi.(1.270 TL)Bu haksız talebi kabul etmeyince de otel işletmecisi bizi her fırsat bulduğunda haşladı, bize çıkmamız için 3 defa teklifte bulundu.(Bu tabii tamamen duygusal sebeplerden oldu , 2 gecelik 3.600 TL'ye aldığımız odayı 2 gecelik 11.400 TL'den satmaya başlamıştı bayram haftası)Bu sinir harbi tabii otel işletmesine yakışmadı.Bu oteli çocuklu ailelere,hayvansever ailelere kesinlikle tavsiye etmiyoruz.

1  Teşekkürler sencermuratc