David Ewers

Kavaltı super , havuz çok guzel ,çalişanlar çok nazik , odalar temiz , merkeze 5 dk ..çoçukla rahat edebilirsiniz

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 22 Ağu 2023
Çok güzel bir otel çok temiz ,odalar büyük , odada havuz havlusu , normal kulanım havlusu , bornoz, terlik her şey koymuşlar .. çok begendigım isde havuzu ve kavaltısı ., gerçekdende çok guzel bir otel oglumla harika zaman geçirdik ..çok teşekur ederim çalişanlara ozellikle resopsondaki Gözel hanıma ❤️
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Ascot Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Ascot Hotel noktasına 0.1 km mesafede
Oda servisi
Ascot Hotel noktasına 0.0 km mesafede
Ascot Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Ascot Hotel noktasına 0.3 km mesafede
Gezginlere fotoğrafınız hakkında daha fazla bilgi verin
₺869
    ₺900
  • Lol.travel
    ₺873
Oda servisi
Büyükada bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/465 yorum
5 Ağustos 2023 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Öncelikle 2 günlük aile tatilimizi ascot hotelde geçirdiğimiz için çok mutluyuz, otel merkeze 5 dakika uzaklıkta, kahvaltısı o kadar güzel ki börekten, peynir çeşitlerine, pancaketen reçel çeşitlerine hepsi mevcuttu. Havuzu güzeldi beklediğimden büyüktü, ayrıca biz havuza bakan odalarda kaldık terasini çok beğendik. Guleryuzlu personel ve otel sahibine de binlerce teşekkürler.
Sadece 2 küçük detayı belirtmek isterim.
1. Eğer odada 3 kişi kalacaksaniz 1 kişi çekyatta yatmak durumunda(koltuktan çekyat) ve çok sert, 3 ayrı yatak yapsalar daha rahat olurdu. Şahsen belim tutuldu o çekyattan
2. Odanın buzdolabindaki sular bedava fakat , resepsiyonda istersek 20 lira, 1kucuk su 20 lira olmamalı , sonuçta gidip bakkaldan aldık 5 liraya ama bizce 20 lira olması çok fazla..

Onun dışında oteldeki hayvan sevgisine hayran kaldık, minik yavru kediler otelin maskotu olmuş durumda
Tavsiye eder miyim ? Evet oteli tavsiye ederim.
Bi kaç detay hariç biz çok memnun kaldık

Oda ipucu: Haftasonu tercih etmeyin sokaklar çok kalabalık oluyor , biz hafta içi gittik ,cumartesi dönüş yaparken sokaklar cook kalabalıktı
Konaklama tarihi: Ağustos 2023
Teşekkürler claralmb
31 Ekim 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Yatak çok sertti, pek rahat edemedik. Ancak bunun dışında her şey mükemmeldi. Oda tertemizdi. Kahvaltı açıl büfe ve çok lezzetliydi. Teraslı odada konakladık, manzara muhteşemdi. Çok keyifli bir haftasonu kaçamağı oldu. Tekrar ziyaret edebileceğimiz çok güzel bir oteldi

Konaklama tarihi: Ekim 2022
Teşekkürler zuhalay
2 Temmuz 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Artıları teraslı odada teras oldukça keyifliydi, banyo temiz ve yeni. Oda ideal boyutta, otelin konumu iyi. Eksileri klima çalışmıyordu görevliye haber verdik ama oda değiştirme vb gibi herhangi bir aksiyon almadılar, balkon ve camlarda sineklik yok, banyo camında dahi olsa rahat edebilirdik, balkon kapısını açtık sivrisineklerden duramadık kapattık, tüm gece nemden sıcaktan ve sinekten uyuyamadık. Kahvaltı çeşit olarak yeterliydi ancak biberler ve domatesler iyi yıkanmamıştı, çamur vardı.

Konaklama tarihi: Temmuz 2022
Teşekkürler 146duyguy
4 Haziran 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

ETS turdan yer aldık; aynı gün teyit ettirmemize rağmen; otele giriş yaparken rezervasyon kaydının gözüktüğü ancak kendi sistemlerine düşmediğini odanın satıldığını ve başka odaları olmadığını söylediler. Gitmeden iki kere düşünün.

Oda ipucu: Dikkat edin acentadan otelden ne kadar sistem varsa kontrol edin yoksa açıkta kalırsınız. biz bir daha tercih etmeyeceğiz
Konaklama tarihi: Haziran 2022
Teşekkürler petroniuscs
5 Mart 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Eşimle 2 yıl öncede konakladığımız bir oteldi , bu hafta Adana’dan doğumgünüm için 2 gece konaklamaya geldik odanın kapısına temizlik kartı takmamıza rağmen sabah 9 da çıkıp akşam 8 de geldiğimiz otel odamızın temizlenmediğini gördük eşim aşağı inip durumu söylediğinde bu saatte birşey yapamayacaklarını atlandığını belirttiler otelcilik anlayışı bu olmamalı boş odanın birine alıp bizi memnun edebilirlerdi kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum

Konaklama tarihi: Mart 2022
Teşekkürler Eda G