İşletme menüsünde bir meze ve rakı menüsü ilan etmiş ve ilan ettiği menüye hangi rakıyı ve ne miktarda dahil ettiğini belirtmiş (35cl beylerbeyi göbek rakısı) biz de bu menüyü sipariş verdik ve üzerine ana yemekler söyledik. Gelin görün ki bu menüde rakı karafta içeride hazırlanmış ve bariz bir şekilde 35cl değildi. Ben de garson beye dedim ki birincisi karafta servis edeceğiniz rakıyı misafirinizin önünde masada ölçekle servis etmelisiniz ki müşteriniz ne içtiğini, masasına ne geldiğini görsün. Ki işim gereği bu ülkede hiç deneyimlemediysem 10000 mekana oturmuş yemiş içmiş birisi olarak söylüyorum.İkincisi bariz bir şekilde bu önümüze koyduğunuz rakı 35cl değil. Dolayısı ile sizden rica ediyorum menünüzde vadettiğiniz rakı markasını ve miktarını masamızda servis edermisiniz. Garson arkadaş içeriden plastik bir ölçek alıp geldi hala masadaki rakının ne olduğunu bilmiyoruz . Biz ölçtük sizde ölçün diye plastik ölçeği bana verdi. Ölçtük 50 cl az çıktı. Garson bey özür dileriz siz haklısınız yalnış ölçmüşüz gibi bir şey demek yerine üzerine ek yaparız deyip içeriden bir şişe rakı getirip üzerine ek yapacakken durun eklemeyin koyduğunuz rakı göbek rakısı değil başka bir rakıyı başka bir rakıyla karıştırıyorsunuz ek yapmaya çalıştığınız rakı incirden yapılmış dedim ve yine müdahale ettim haliyle. Ve Garson beye bu işin böyle olmayacağını lütfen ismini menüye yazdığınız rakıyı masamızda karafsa karaf önemli değil dökermisiniz ki artık biz de yemeğimize başlayalım dedim. Arkadaş yine içeri gitti geldi bu sefer elinde gerçekten 35lik şişede göbek rakısı getirdi ve dediki biz bu karafı doldurduk artık iade alamayız isterseniz kapalı şişede 35lik göbek rakısını ücretini ekstradan ödeyerek alabilirsiniz. Tüm herşey şaka gibi,gecemizi berbat ettiniz. Burası fine-dine bir restorant bu kadar çiğ,basit ve kaba ve ne yaptığını bilmeyen personelle nasıl iş yapıyorsunuz. Kalktık eşimin doğum gününde önceden rezervasyonla geldiğimiz bu mekanı terkettik ve çıkarkende dedim böyle rezillik olmaz bunu her yere yazacam siz düpedüz menüde açıkça yazdığınız ölçüde ve markada sahtekarlık yapıyorsunuz. Ve garson bey bana giderken nereye yazarsanız yazın dedi. Ben de bulduğum her platforma bu sahtekarlığı ve kabalığı her dilde yazacağımdan emin olabilirsiniz.