“Yine çok güzeldi 🙏🙏”

İncir Fethiye Restoran
8 / 34. sıradaki Restoranlar - Kayaköy
Fiyat aralığı: ₺15 - ₺55
Tanım: Sıcak, soğuk mezelerimiz, kahvaltımız ve haftalık değişen öğle yemeği mönülerimizle servis veriyoruz. İşkembe çorbasından humusa, rakılı favadan kağıtta pastırmaya, zeytinyağlılardan ciğer tavaya mönümüzde Anadolu mutfağından lezzetlere yer veriyoruz. Asma ağacının altında, ayaklarınız çimene değerek, Babadağ'a karşı keyif yapmak isteyenleri bekleriz :)​
Yorum Zamanı: 26 Eylül 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Evet ben doğum gününde kendimi dinlemek için gitmiştim yine çok güzeldi aile ile sevgili ile yıl dönümüne her zaman tercih ettiğim bir mekan. Hilal hanımın parmaklarından dökülen meze sanatını herkese tavsiye eriyorum.. Serkan bey sizin ise güler yüzünüz solmasın. Tekrar teşekkürler. Kendi misafirlerimede bibu bölge için öneririm bir yer gönül rahatlığıyla meze deneyin :)

Teşekkürler YusufOkuyucu
Sahibi Hilal H - İncir Fethiye Restoran, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 9 Ekim 2021

🙏 çok teşekkür ediyoruz, sevgilerimizi gönderiyoruz 😊

• Diğer diller

12-16/107 yorum

Yorum Zamanı: 6 Eylül 2021

Aylık muhteşem menüler.

Gittiğinizde ne yiyeceğiniz de fiyatı da belli. Naif bir işletme. Muhteşem yemekler. Kalabalık olmayan daha çok yabancıların tercih ettiği, jazz'dan rembitoya çok ince seçilmiş müzik seçkisi, bahçenin dinginliği. 10 numara. İnsana işletme açtırası geliyor:)

Ziyaret tarihi: Ağustos 2021
    • Yemek
Teşekkürler Gezegenist
Sahibi Hilal H - İncir Fethiye Restoran, bu yorumu yanıtladıYanıtlanma zamanı: 7 Eylül 2021

Çok teşekkür ederiz ☺️ Yolunuz Kayaköy’e düşerse tekrar bekleriz. 🌿

Yorum Zamanı: 3 Eylül 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Menüdeki her şey özenle seçilmiş ve hazırlanmıştı. Bir tadım menüsü olmasına rağmen son derece doyurucuydu aynı zamanda. Çok lezzetli bir akşam yemeği yedik. Çocuklarımız bir menüyü paylaştı ve onlar da en az bizim kadar keyif aldılar. Fethiye’ye her gelişimizde yenilemek istediğimiz bir anı olarak olarak aklımızda kaldı.

Teşekkürler fgtaner

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz 😊

Yorum Zamanı: 2 Eylül 2021

Kayakoyde keyifli zaman gecirip lezzetli yemekler yenebilecek birkac mekandan biri.fix menu kapsamindaki butun yemekler cok lezzetliydi.Ozellikle Ali nazik mukemmeldi!mekanin konsepti ve ortamda gayet hos ve kaliteli. Hersey icin tesekkurler:)

Teşekkürler mervec546

Çok teşekkürler Merve Hanım 😊 Emeklerimize böyle yorumlar almak bizi mutlu ve motive ediyor 🌿

Yorum Zamanı: 2 Eylül 2021 mobil cihaz aracılığıyla

Mükemmel ve özenilmiş yemekler,güzelyüzlü insanlar ve uygun fiyatlar. Alinazik ve irmik tatlısı o kadar iyiydi ki kendimden geçtim. Teşekkür ediyorum bu güzel akşam için.

Teşekkürler Oikhaos

Çok teşekkürler Savaş Bey ☺️ Yeni mönülerimizle, yeni lezzetlerimizi denemeye her zaman bekleriz 🌿

İncir Fethiye Restoran işletmesini inceleyenler şunları da inceledi:

Kayaköy, Fethiye

İncir Fethiye Restoran - hiç orada bulundunuz mu? Deneyimlerinizi paylaşın!