sisiksel

Mükemmel konum, güzel otel

5 baloncuk üzerinden 4,0Yorum Zamanı: 22 Ağu 2018mobil cihaz aracılığıyla
Rodos adasının kuzey ucunda, ön odaları deniz manzaralı, arka odaları denizi yandan gören mükemmel bir otel. Tüm çalışanları çok disiplinli ve güleryüzlü. Odalar dört yıldızlı otel odası, buzdolabı, çelik kasa, saç kurutma makinesi, LCD televizyon var. Balkonlar oldukça tatminkar. Reception ve lobi oldukça güzel, zemin katta kafe var. Havuzu daha çok küçük çocuklu ailelere hitap ediyor, çok küçük. Rodos kalesine bir kilometre mesafede, taksi ulaşımı kolay ve ucuz. Kahvaltı ve akşam yemeği mükemmel, en zor beğenen müşteriyi bile tatmin eder.
Yolu karşıya geçince denize iniyorsunuz. Deniz ince çakıl, deniz ayakkabısı tavsiye ederim. Otele daha önce de gelmiştim, yine çok mutlu oldum...
Konaklama tarihi: Ağustos 2018
General Manager Michalis X - Hotel Mediterranean, bu yorumu yanıtladı
Yanıtlanma zamanı: 29 Ağu 2018
Dear valued guest,

Warmest greetings from Mediterranean Hotel and many thanks for the amazing feedback on Tripadvisor.

Your kind words are much appreciated and make all of us really proud.
It is really a pleasure to read that you have enjoyed so much our facilities and services and we sincerely thank you for describing it in such a unique way.

We all look forward to welcoming you again and assure you of our utmost attentive care during your next stay with us.

“Kalimera” from sunny Rhodes

₺931
Hotel Mediterranean noktasına 2.0 km mesafede
Hotel Mediterranean noktasına 1.4 km mesafede
Havaalanı ulaşım hizmeti
Rodos (şehri) bölgesindeki diğer otellere bakın
Yorumlar (1.409)
1.409 sonuç
4-9/1.409 yorum
4 Ağustos 2016 tarihinde yorum yapıldı

otelin manzarası ve konumu muhteşem. Resepsiyon görevlisi Katerina Ntelliaka turistik ve önemli yerlere kolay gidilmesi ve diğer her konuda çok yardımcı oldu. Diğer otel çalışanlarının hizmetinden de memnunum. Otel kahvaltısı bitişi yaz olduğu düşünülerek dah geç olabilir.

Konaklama tarihi: Temmuz 2016
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
2  Teşekkürler emreakovao
18 Haziran 2016 tarihinde yorum yapıldı

Rodos'a her gidişimde bu otelde kalıyorum.Konumu çok güzel.Önü Aquarim Plajı.Otel Resepsiyonu çok yardımcı.Son 2 seferinde yan oda ayırtmama rağmen aynı fiyatla Deniz manzaralı oda veriyorlar,çok memnun kalıyorum.Rodos taki diğer merkezi otelleri düşününce fiyat dengesi açısından uygun.Ben herkese tavsiye ederim

Oda ipucu: Deniz Manzaarılı Odalar.Daha yeni ve daha aydınlık
Konaklama tarihi: Haziran 2016
  • Seyahat türü: Arkadaşlarıyla seyahat etti
4  Teşekkürler hepermuge
12 Kasım 2015 tarihinde yorum yapıldı

denize sıfır merkezi bir otel kahvaltısı ve yemekleri servisi harika ben beğendim tavsiye ederim söylenecek fazla bişey yok haa yazmadan geçemiycem yarım pansiyon gittiğimiz bu otelde akşam yemekleri seçeneğiniz biraz kısıtlı ama sanki alacarte restaurant havası var çünkü seçtiğiniz yemekleri size garsonlar getiriyor servis ediyor

Konaklama tarihi: Aralık 2014
1  Teşekkürler ismaili587
4 Kasım 2015 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

En büyük artısı deniz kenarında olması.Otelin kesinlikle yenilenmesi lazım.Odada ki malzemeler eski.Yatak geniş ve rahatsız edici değil.Odalar hala pansiyonlar gibi çok rahat açılabilen anahtar kullanıyor.
Çalışanlar güler yüzlü.Kahvaltı vasat oda fiatları yüksek.Deniz kenarı başka bir otel tercih edilebilir.

Konaklama tarihi: Kasım 2015
Teşekkürler tanjun2014
2 Kasım 2015 tarihinde yorum yapıldı

Rodosta, şehir merkezinde, harika bir plaja sahip, eşsiz deniz manzarasıyla, en ideal konumdaki tek otel Mediterranean...Old Town, yeni çarşı, restaurantlar, cafeler, barlar, plaj, casino....tatilde yaşamak istediğiniz her türlü etkinlik otelden birkaç dakikalık yürüyüş mesafesinde...Otelin en dikkat çekici ve takdir edilecek noktası temizliği, personelin güleryüzlü ve samimi yaklaşımları.
Lobide, deniz manzaralı ve çok huzurlu bir ortamda oturmak , sohbet etmek ve birşeyler içmek çok keyifli.....
Otel personeli Katherina size herzaman yardımcı olmak için uğraşıyor.Onun samimi ve içten yaklaşımı Mediterranean Oteli tekrar tercih etmenize neden oluyor.Teşekürler Katherina....Teşekkürler Mediterranean.......
Bir sonraki tatilde görüşmek üzere....

Konaklama tarihi: Ekim 2015
Teşekkürler ilknur k