Erkan Ç
Konya, Türkiye

Doğanın içinde mükemmel yer

5 baloncuk üzerinden 5,0Yorum Zamanı: 11 Ağu 2022mobil cihaz aracılığıyla
Odaları tertemiz ferah manzarası süper kesinlikle tavsiye ederim gerek aile gerek çift olarak gelinebilecek bir yer sabah kahvaltı çoğu açık büfe kahvaltıdan iyi güleryüzlü personel temiz havası ve doğasıyla tüm gün rahatça vakit geçirebilirsiniz
Konaklama tarihi: Ağustos 2022
Suit Yatak Odası
Karakaya Butik Otel noktasına 2.6 km mesafede
Karakaya Butik Otel noktasına 5.1 km mesafede
Karakaya Butik Otel noktasına 2.3 km mesafede
Sapanca bölgesindeki diğer otellere bakın
1-6/17 yorum
29 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Ayşegül Hanım'a güler yüzü ve samimiyeti için, Burhan Bey ve diğer otel çalışanlarina ozenleri için çok teşekkür ederiz. Sessiz, sakin, huzurlu, şehirden uzak dinlenmek için oldukça güzel ve keyifli bir otel. Kahvaltı ve mezeleri de bir o kadar lezzetli. Kesinlikle denenmeli.

Teşekkürler G499YVdenizk
15 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Gerek Güler yüzlü personeli, gerek lezzetli yemekleri gerekse doğa içinde kaliteli mekanı ile bize yaşattığınız güzellikler için çok teşekkür ederim. En kısa sürede muhakkak tekrar ziyaret edeceğim. Teşekkürler Karakaya Butik Hotel

Teşekkürler alicicek1977
7 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Merhaba , Sapancada inanilmaz harika bir Aile işletmesinde harika bir tatil gecirdik. Hatta ole ki planladigimiz gunu uzattik. Nilgun hanim , Yusuf Bey , Ayşegul Hanım ve Burhan Beye ve tum calisanlarina cani gonulden ilgileri ve alakalari icin tesekkur ediyorum.
Tertemiz bir otel evinizin konforunda ve sessiz huzurlu bir tatil icin sapancada heryeri bir kenara birakip kosarak gelinesi harika bir butik otel ustelik evcil hayvan dostu hayvanlara olan sevgileri tum samimiyetleri ile gercek ve icten eger evcil hayvaninizla gidecek temiz ve rahat edeceginiz bir yer ariyorsaniz tek adres oyle mutlu ayrildikki otelden aklim orada kaldi en kisa surede gorusmek uzere

Teşekkürler eminecansut2022
4 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı

Ailecek bayram tatili için gittik. Otele çıkan yol virajlı ve bakımsız. Nasıl bir yere gidiyorum diye düşünürken vardığınız yer harika oluyor. Orman içinde özenle dekore edilmiş tertemiz bir tesis. Otele girer girmez Ayşegül Hanım’ın ilgisiyle karşılandık. Orman içinde,çok huzurlu bir tesis. Serpme kahvaltısı harika.Aile olduğumuz için biz gelmeden daha geniş bir villa ayarlaması yapan Ayşegül Hanım’a, personele ve genel hizmet için otelin sahibesi Nilgün Hanım’a teşekkürler.

Teşekkürler Didedidedide
2 Mayıs 2022 tarihinde yorum yapıldı mobil cihaz aracılığıyla

Daha iyisi yapılana kadar en iyisi bence 🙏Huzurlu harika bir yer Yemekler odalar çok temiz herşey düşünülmüş 👍çok zevkli tasarlanmış her ayrıntı yeşilliklerin doğanın için dinlenirken düşündüren harika bir doğa 👍

Teşekkürler 914cemilea